|
Příspěvky uživatele - 86.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Harbinger, 27.7.2017 Nebo Dixired... nebo nevím. |  | Harbinger, 27.7.2017 Tak že by Harnas? Jsou velké, sametové, krásně vybarvené. |  |
|  | Harbinger, 27.7.2017  Dobrý den, dostala jsem od souseda nádherné rudé broskve, jde o Harbinger? Ty zlutejsi najevo jsou Redhaven, jablka Piros. Ale ty rudé broskve název nevěděl, prý nějaké francouzke. Děkuji Eva |  | Hargrand, 19.7.2017  Škoda je sníst. Až 82 gr s ta sladkost je báječná. |  | Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 16.7.2017 Taky hledím. Já mám na VP prvních pár plodů, ale ty budou zrát min za týden. |  | Vadnoucí třešeň, 14.7.2017 Letos sleduju, tento případ, docela často. Sousedům umřela úplně stejná mladá vztostlá třešeň v průběhu vegetace. Tchanům půlka třešně, také i s tresnema. Je to nějaká spala nebo mrtvice? |  | Hargrand, 14.7.2017  Moje letošní úroda na mladém stromku. A to se mi zdálo, že všechno zmrzlo. Krásná vzhledem, určitě super na transport, ale ta merunkova chuť stále pokulhává. |  | Hledame odrudu dle popisu - merunky, 14.7.2017  Znate jmeno teto odrudy? Tvar i velikost vejce. Krasna barva, pevna duznina, kyselkava chuť, ovsem merunkove aroma jí chybí. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 29.6.2017  Oprava: sazené |  | Nejranější odrůdy meruněk, 29.6.2017 Jediný exemplář loni sa země Gold Bar... už se těším na velký strom. |  |
|  | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 10.5.2017  Doposud přeživší meruňky dnes ráno. Jsem zvědavá, kolik jich přežilo dnešní mrazík.Odrůda Hargrand. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 8.5.2017 Asi je to hloupý dotaz, ale je možno míchat insekt. s fung.? Jakékoliv nebo podle druhů? |  | Výběr postřikovače stromků, 30.4.2017 Můžu se zeptat na váš názor? Potřebuji ošetřovat růže, rajčata a pár desítek ovocných stromů + nějaký herbicid. Mám v hledáčku Solo 475 comf., ale líbil by se mi i el. Solo 416. Otázkou je, jestli upřednostnit pohodlnost elektrického, nebo sílu... celý příspěvek > |  | Mráz, 23.4.2017 U nás na Slovácku to nedopadlo nejhůř. Kiwi, fik, réva, rybíz ani zelenina nemá žádné škody. Uvidím kolik meruněk zůstane na stromech, ale když i loni jsem měla úrodu, tak letos jistě taky bude. |  | Kdy začíná plodit?, 23.4.2017 Loni zasazena Durancie na myrobslanu mi už letos kvetla. |  |
 |
|
|
|