|
Určení odrůdy švestky, 28.8.2018 To jsem samozřejmě udělala. |
 |
Určení odrůdy švestky, 27.8.2018 Jj že to nejsou Durancie to vim na 100%, ale co to je? :( |
 |
|
 |
Určení odrůdy švestky, 27.8.2018  Na jaro 2016 jsem nasadila řádek Durancií koupených v Kyjově, na kterých očividně Dursancie nerostou. Pomůžete mi určit odrůdy? Zrají v tuto dobu, jsou velké, jdou od pecky.
Děkuji Eva |
 |
Kde sehnat ořešák Lake a Viktorie?, 21.11.2017 Nevíte kde bych ješte letos sehnala tyto oresaky? Lake a Viktorii uz vubec nikde nemaji. Dekuji za radu E.V. |
 |
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 11.11.2017 Určitě prodávaji. Kupovala jsem tam před pár týdny osobně pár stromků. |
 |
Odrůdy ořešáku, 4.11.2017  Tak to mamáme podobně. Já koupila 10 kg ořechů kamenaku velikosti hašlerky. |
 |
Vaše skúsenosti - orech Lake alebo Mars, 4.11.2017 Jak jsou na tom kvalitou a zdravotnim stavem jak stromu, tak ořechů? |
 |
Odrůdy ořešáku, 3.11.2017 Dobrý den, hledám odrůdy ořešáku. Jsme vinařská oblast, v tom problem není. Chci olejnatá, kvalitní nesesychavá jádra, zdravý růst stromu. Uvažuji o Mars, Lake, Milotai 10? Co vy na ně? O jaké odrůdě byla řeč, pokud se mluvilo o... celý příspěvek > |
 |
Ktory orech vybrat, 30.10.2017 Jaky je ten Milotai 10? |
 |
Založení ořechového sadu, 22.10.2017 Zajímalo by mě, jak jste v projektu pokročil?
Co si myslíte (nemáte někdo zkušenost) o odrůdě Milotai 10?
E. |
 |
|
 |
Lipnická švestka, 8.10.2017 Potřebuji podnož do sucha a písku na JM. Mám zvolit osvědčený Myrobalán nebo Adessoto? Díky E. |
 |
Sirius, 19.9.2017 Asi divný dotaz. Vybrat si k zasazeni Sirius s nebo Lunu? |
 |
Orechovec pekanovy (pekan), 6.8.2017 Kde by se daly senát stromky pakanů? |
 |
Broskvoň Inka, 6.8.2017 Souhlasím. Mám mladou Inku a první velkou úrodu, až se větve lámou. Broskve jsou jak pěst velké a chuťové výborné. Vedle stojící Redh. se může stydět. Drobné a chuťové mdle, oproti Ince. |
 |
Harbinger, 27.7.2017 Sused je fakt borec- mám se od něj co učit. O sadarstvi si pokaždé podiskutujeme ac je mezi náma generační rozdíl. Jemu je to velké hobby a je to znát a já se od něj ráda učím. Navíc mi sám rád pomáhá se stromeckama. Jenom hlásí co mi zalil a co... celý příspěvek > |
 |