|
Příspěvky uživatele - 157.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019 Děkuji za odpověď. |  | Černé díry v paprikách, 31.8.2019 Teď jsem to zkouknul na YouTube a je to ono. Skvělá rada, děkuji Vám za ni!
jz77f |  |
|  | Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019  Dobrý den,
dnes mám ještě jeden dotaz na odborníky. Na fotografii je vidět odcházení listů mrkve. Čím je to prosím způsobeno?
Děkuji,
jz77f |  | Černé díry v paprikách, 31.8.2019  Dobrý den,
letos nám papriky likviduje nějaká nemoc (viz. foto). Mysleli jsme, že je to spálené od sluníčka, ale některé exponované to nemají a naopak některé schované pod listy to mají. Co to prosím je a co s tím?
Děkuji,
jz77f |  | Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019 Mnohokrát děkuji za radu. Jdu na to! |  | Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019  Dobrý den,
vsadil jsem višeň právě koupenou v Tescu (viz. obrázek). Mám zastříhnout větve na 2/3 délky?
Děkuji. |  |
|
|
|