|
Příspěvky uživatele - 50.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze aronii roubovat?, 14.3.2019 Ještě jsem zapomněl napsat:
I když afininita podnože jeřabiny s aronii je skoro až neskutečná, jeden problém tam přece jen je.
Sice jen estetický, ale měl by se zohlednit.
V tom smyslu, že místo roubování by mělo být až ve výši předpokládané... celý příspěvek > |  | Lze aronii roubovat?, 14.3.2019 To potvrzuji!
Není nic jednoduššího než roubování aronie za kůru v době začínající mízy na divoký jeřáb.
Já to kdysi dělal v lese, na mezích apod., a přesazoval na zahradu až později.
I když jsem se na tom učil, lépe napsáno velmi dobře zaučil,... celý příspěvek > |  |
|  | Modry povlak na Broskvovici, 14.3.2019 Já bych se té pálenky vůbec nebál. Samozřejmě až po odstranění toho povlaku.
Ale někteří "výživoví poradci, příznivci bio potravin a podobní" budou mít úplně jiný názor.
A určitě se ozvou..
*
Já nejsem odborník na účinky stopových obsahu mědi... celý příspěvek > |  | Modry povlak na Broskvovici, 14.3.2019 Jako první a nejpravděpodobnější se jeví spláchnutí měďnatých usazenin z nevyčištěného chladiče nebo přestupníku.
Nějaké postřiky, rezidua apod. nedestilují a zůstanou ve vařáku.
(Víceméně vada je to hlavně senzorická a relativně dost... celý příspěvek > |  | Roubování, 14.3.2019 ...je řádově přínosnější si přečíst články o anglické kopulaci na netu. Píše se v nich to samé, ale podrobněji rozebrané a názorně rozkreslené. + velmi názorná videa a povídání.
*
Jenže na netu je třeba se prokousat spoustou nesmyslů, bludů,... celý příspěvek > |  | Vcely v kelimkoch (teglikoch), 12.3.2019 xxx.xxx.149.16
Máte buď velice dobrý zrak anebo...
*
Já jsem žádné roztoče na fotce neviděl a už vůbec nevidím žádnou souvislost s Varroa destructor a potřebou vody včelstev.
*
A napájení uvnitř úlů?
No, já si myslím, že v takové době... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|