|
Příspěvky uživatele - 99.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak sušit česnek, 28.6.2018 Včera jsem vyryl a začal sušit na otočených přepravkách na zeleninu a ovoce ve stínu pod pergolou se zapnutým ventilátorem. V neděli či v pondělí půjde vyvázat do copů a pověsit. Kořeny nechávám, vždyť nezavazí. |  | IBC kontejner na vodu na zahradě, 14.2.2018 IBC jsou jak v černém, tak i v bílém plasu, v pozinkované kleci na dřevěné paletě i na kovové paletě. Nejlepší je IBC na kovové paletě a po potravinářském použití. I po té zatracované chemii se dají používat, jen je potřeba je řádně vypláchnout. V... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za trávu?, 27.7.2017 Nyní má cca 250 cm a v zemi je asi třetím rokem. Minulý týden jsem si vyryl kořeny, trávu na cca 40 cm zakrátil a zakopal do země ve stejné výšce co rostla. Doufám, že se chytne a poroste. |  | Výběr sekačky Stíga nebo AL-KO, 11.4.2017 Vyřešeno, vybral a objednal jsem AL-KO 4736 VSI. Díky vám všem za informace a rady. |  | Výběr sekačky Stíga nebo AL-KO, 9.4.2017 Kdybych chtěl elektrickou sekačku, tak to v mém zadání dotazu napíšu. |  | Výběr sekačky Stíga nebo AL-KO, 8.4.2017 Doposud jsem sekal s Weibangem 506 SKL, taky se mi dobře jezdilo - kdysi. A šířka? Ty dva či čtyři cm. nehrají pro mne takovou roli. Potřebuji se hlavně točit kolem keřů a stromků a ty větší plochy namísto 20x, projedu 22x. Starost o baterií není... celý příspěvek > |  | Jak využít mech v trávě nebo se ho zbavit aspoň v části zahrady, 30.3.2017 Jojo, když to napíšeš tak, jak to je - aby se v tom prase vyznalo. Já nechávám mech růst tak jak je, žádná chemie. Zjara vertikutace + 4 tun písku na plochu cca 900m2 + 6 až 8 kg nového semene a pochopitelně hnojivo, na podzim vertikutace + hnojivo.... celý příspěvek > |  | Ruční, benzinový fukar na listí do 10 000Kč, 28.3.2017 Včera jsem byl v M. Krumlově v agroservisu Holý, má tam oba stroje od Husqvarny. Perfektně vyvážené, perfektní ovládání. Na YT (i na Amazonu a dalších Webech) jsem viděl testy Makity, kde to Makita vždy vyhrála, ale porovnání bylo s pouťovými... celý příspěvek > |  | Rosič HECHT, 24.3.2017 Mám Hecht 459. Do výšky sedmi metrů bez problémů, ale jen pokud stojíš na dvoumetrovém, třímetrovém żebříku. |  | Ruční, benzinový fukar na listí do 10 000Kč, 24.3.2017 Doposud používám hrábě a sekačku na trávu, Hecht 459, jednu dobu taky MTD 202. Na jedné zahradě hafo lipového a ořechového listí (500m2) na druhé ovocné stromy a okrasné stromy a keře (1 400 m2). Z pod keřů listí hrabu rukami, hrábě by větévky... celý příspěvek > |  |
|  | Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743, 22.3.2017 "Hvězdice" má T300 4+4. Jsou nanýtované na nosné trubce. Chtěl jsem trubky mezi noži rozříznout, zakrátit o cca 4 cm a poté svařit, abych měl užší záběr, ale prozatím jsem to vzdal, počkám až po záruce. |  | Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743, 9.3.2017 To koťátko nastartují (má sytič i pumpičku na palivo), pár sekund počkám, stáhnu sytič a cca 30 sekund čekám na prohřátí (jinak chcípne) Poté přidám "plyn", zmáčknu páčku spojky a jedu. Takže odstředivou spojku to nemá, vana šneku je z plastu, ale... celý příspěvek > |  | Řez broskvoně, 6.3.2017 Ivan Hričovský: Kotlovitý rez broskyne
Ivan Hričovský: Aby broskyne rodili
|  | Stříhání nových malin, 6.3.2017 Ivan Hričovský: Pestovanie malín
Rez jarný Malina černica
|  | Rajčata na sušení, 18.2.2017 Samotné rajská jsem nepálil, vždy ve směsi. Když to bylo poprvé (2015), protože byl zlý rok, tak jsem do beček dal vše, co dala zahrada: hrušky, jablka, fíky, rajská, maliny, ostružiny, jahody, rakytník, moruše, rybíz, srstky, jeřáb. Pochopitelně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|