|
Co dát do bazénu bez filtrace, 25.5.2020 Pokud to je nad zemí, tak to jde odsát normální "nacucnutou" hadicí hozenou přes okraj. |
 |
Vysev paprik, 6.4.2020 Bílá barva je určitě lepší než alobal.
ORCA Grow Film vs. Diffuse Mylar Performance Test
|
 |
|
 |
A je po meruňkách, 1.4.2020 Ma nekdo zkusenosti s oddalenim raseni nastlanim slamy pod stromy?
|
 |
Ochrana stromků proti okusu, 11.2.2020 Presne tak navinout na kminek. Nesundaval jsem to a pri kontrole pred druhou sezonou uz jich par nedrzelo (samy se rozbalily). |
 |
Rozbité okno, 19.1.2020 Peijedou si to zamerit a pak privezou a vymeni. Menil jsem ted sklo na okne s trojsklem 1.5x1.5m. Cena i s praci 5000kc. |
 |
Miniaturní brouk z Tortily, 22.12.2019 Nemuze to byt Carpoglyphus lactis?
|
 |
Tis cerveny, 29.10.2019 Nemel byste nekdo informaci o palence z tisu cerveneho? Mel bych zdroj z nekolika velkych stromu ze by na 50l asi vyslo. Ale nedokazu si predstavit to vypeckovavat a pecky jsou jedovate... Chut neni nijak vyrazna tak je otazkou jestli by to stalo... celý příspěvek > |
 |
Mulčovací sekačka, 21.10.2019 Je něco v oblasti zahradních mlučovaček nového? Chci si pro příští sezonu něco pořídit - pozemek 1000m.
Díky |
 |
Je to dřín?, 16.8.2019 My mame jen maly ker - bylo jich tam tak 100. Smysl sbirat je ma az skoro sami odpadavaji a pak nechat jeste dojit. Musi mit tmave cervenou barvu a byt mekoucke.
Vetsinu snime jen tak. Cast jsem nahazel do tace - bylo to jak tresne, jen ty... celý příspěvek > |
 |
Myrobalány? Je možné kvasit je společně?, 13.8.2019 V mem pripade se v palenic rozcilovali - ze ty male pecicky delaji pri paleni problemy. |
 |
|
 |
Jak změkčit tvrdou vodu, 15.3.2019 Tosku sem hledal a pro profi zavlazovaci systemy pouzivaji kyselinu dusičnou pro fázi růstu a kyselinu fosforečnou pro fázi květu.
Nicméně mám s manipulace s kyselinou strach, takze tuto myslenku opoustim a tvrdou vodu nechavam bez... celý příspěvek > |
 |
Vykurovanie v skleniku, 15.3.2019 Můžu se zeptat co za zdroj infracerveného zareni pouzivate? |
 |
Rýchlenie rajčat 2019, 13.3.2019  Tak rajcata to zatim prezila. Ale teplotni senzor je tedy dost nepresny (TFA) - ukazoval uvnitr -0.5c. |
 |
Rýchlenie rajčat 2019, 12.3.2019 Jsem zvedav jak to rajcata ve skleniku ustoji - uz pred osmou bylo jasno a dle CHMU byla u nas prizemni teplota -5 |
 |
Jezírko bez filtrace, Bakterie? (jaké?), 6.3.2019 Ty ryby - tedy jejich krmeni vam tam ale budou delat paseku. To jezirko uzivi par malych rybek. Takze budete muset krmit. Ja nekrmim a mel/mam 3 perliny a 7 jesenu. Jeseni porad ziji a po 10 letech maji tak 25cm. Perlini se hned prvni rok vytreli -... celý příspěvek > |
 |