|
Identifikace plevele, 18.9.2017 Vratič. |
 |
Sklizeň rakytníku, 2.8.2017 Také už sklízím rakytník. Takhle brzy ještě nikdy v předchozích letech nebyl, ale je zralý, není nač čekat. |
 |
|
 |
Trifoliata - Citronečník - semena, 19.7.2017 V botanické zahradě v Brně je na podzim výstava citrusů a tam malé sazeničky citronečníků prodávají. |
 |
Černy jeřab (Aronie), 24.5.2017 My plody aronie kandujeme, jsou výborné. I děti se po nich mohou utlouct. |
 |
Juglans regia 2017 - už máte také sklizeno?, 3.5.2017 Znojemsko - zatím vše O.K., letos nezmrzlo nic. Ale to sucho... |
 |
Keříčkové rajče Šejk, 23.4.2017 Rajčata Šejk jsou velmi úrodná a chuťově výborná. Ale tak jak píše předchozí příspěvek, náchylná na plíseň. Je potřeba je nenechat válet po zemi, podložit třeba slámou, případně ošetřovat zavčas proti plísni. |
 |
Pestovani topinambur, 19.4.2017 A vytvoří tyto semenáčky v témže roce i hlízy? |
 |
Pestovani topinambur, 29.3.2017 Semena topinambur jsem včera viděla v Hornbachu. Mají je v regálech s cibulí sazečkou a jinými rostlinami pěstovanými z hlíz a cibul. |
 |
Jarní výsadba česneku, 12.3.2017 Co jsou to vysuté záhony? |
 |
Živý plot a pletivo, 23.2.2017 Můžete napsat, dle jakého právního předpisu a jakého ustanovení takto geodet postupuje? Myslel jsem, že má na vyměření hranic pozemnků poněkud přesnější postupy než jen stávající ploty. |
 |
|
 |
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017 Karmen? |
 |
Brambory v pytlích, 16.8.2016 Zkusila jsem tuto metodu 2x.
Vloni jednu bramboru do pytle s proděravěným dnem (kvůli odtoku přebytečné vody), postupně jsem přisypávala zeminou ze záhonu tak jak brambora rostla. Výsledek - betonová hlína a v ní 2 brambory.
Letos jsem dala... celý příspěvek > |
 |
Brambory v květináči, 16.8.2016 Čím jste hnojil v průběhu vegetace? |
 |