|
Příspěvky uživatele - 135.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jablkovy kvas meranie cukru, 26.11.2018
Pane Vysloužil, samzřejmně pálit, ale jde mi o to, že deka, nebo čepice je pořád na vrchu. Tak proto se ptám. Děkuji
|  | Vínovice, 26.11.2018 V týdnu chcu pálit z vína má 13% alkoholu, kolik si myslíte že ze 100l nateče 65% gořalky. Zkuste si zatipovat. Pak dám vědět |  |
|  | Jablkovy kvas meranie cukru, 26.11.2018 Jeětě jednou se zeptám, možu pálit, když je daka na vrchu a cukroměr mi ukázal 0% |  | Jaký zavařovací hrnec na destilaci, 20.11.2018 pěkná čepice a to těsnění se mi tam moc líbí super |  | Jaký zavařovací hrnec na destilaci, 26.10.2018 jaké nástavce máte na mysli můžete poslat nějaké foto |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 25.10.2018 a co říkáte na tento aparát? Já si myslím super hned si ho objednávám.
|  | Třešně, přeslazený kvas, doba kvašení, kdy pálit?, 6.8.2018 tak jsem vypálil dva 120l hoboky třešní na každý jsem dal 1kg cukru, nateklo mi z toho 35l začla téct při 52° končil jsem na 10° dnes bych to chtěl přepálit, mam do toho přepalování přidat vodu, kolik? Mam 30l hrnec tak tam dam 25l ale kolik té vody,... celý příspěvek > |  | Marpelně kvas, 21.6.2018 Kamile: panečku ty si nejký rozmazlený |  | Marpelně kvas, 20.6.2018 Kamile, přečti si toto:
Třešně jsem setřásl a rážal jak ořechy, takže v tym bylo dosť stopek, llistú a halůzek, ale jak jsem to včerá promíchal Míchadlem do vrtačky, tak se mě to dycky namotalo na to míchadlo, co byla super věc, všechno jsem to... celý příspěvek > |  | Marpelně kvas, 14.6.2018 pane Šlosar, s teho vůbec strach nemám že by to překysalo, mam to ve sklepě 15°C že byto uteklo to nehrozí a z nějaké zoctovatění to už vůbec ne.
Třešně jsem setřásl a rážal jak ořechy, takže v tym bylo dosť stopek, llistú a halůzek, ale jak jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Marpelně kvas, 13.6.2018  ve dvoch hobokách třešně celkem 215kg a v uzavřítem hoboku marpelně 80kg třešně taky samozřejmně uzavřu ted jsem je ještě dtrhával tak jsou otevřeny. Ještě přemýšlám jestli to nemam promíchat Míchadlem do vrtačky. |  | Marpelně kvas, 4.6.2018 nesladit, nesladit, nesladit, toť vše |  | Marpelně kvas, 4.6.2018 natrhal jsem 50kg marpelní, pro ty co neví, oč de, tak sú to moruše, ale u nás na nejižnější moravě se temu říkámarpelně. Naměřil jsem, 20°cukernatost, otázka zní, mám to trochu... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj - sestrojení, 14.5.2018 Vypadá to decela dobře, ale jestli to bude dostačující, to musí poradit odborníci elektrikáři |  | Al-Ko T 15-95,4 HDA, 3.9.2015 Zdreavím, potřebuju poradit co udělat, aby mi neskapával po každém slezení, nebo jenom zvednutí ze sedačky traktor? |  |
 |
|
|
|