|
3D pálení, 12.2.2019 10:02 je tam příspěvek ale 14:43 tam nic néni, můžeš ho sem poslat |
 |
3D pálení, 12.2.2019 kamaráde tak kopě automatické pálenice jsem pročetl ale nic takého tam není
Při té 3D by nebylo od věci vyzkoušet dát do kotle spolu s pálenkou zavařené ovoce dle původní pálenky (meruňkovice - meruňky, atp.). Bylo zde uvedeno 2 sklenice 7 dcl na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
3D pálení, 12.2.2019 kde se dá najít tento odkaz chtěl bych to vyzkoušet
Při té 3D by nebylo od věci vyzkoušet dát do kotle spolu s pálenkou zavařené ovoce dle původní pálenky (meruňkovice - meruňky, atp.). Bylo zde uvedeno 2 sklenice 7 dcl na 10 l pálenky. |
 |
3D pálení, 11.2.2019 a proč by to nebylo pitelné, já si myslím že 3D musí být lepší než po 2D |
 |
Jblkový kvas (druhák), 18.1.2019 Sawe, správně ti radili nech to na 2°a na kotel s tím. |
 |
Jblkový kvas (druhák), 11.1.2019 tak nevím pane Vysloužil, mě tada u nás na dědině paliči říkali, že jak to má pod 4° nejlépe 2 ° tak že može jít na kotel. |
 |
Jblkový kvas (druhák), 8.1.2019 dnes naměřena cukernatost 4° myslíte že možu pálit, nebo to ještě nachat (na kolik??) |
 |
3D pálení, 7.1.2019 když budu po třetí přepalovat (3D) vylívá se taky ze záčátku cca 3dcl? |
 |
Stojanek na cedění kvasu, 14.12.2018 pepa kot, a proč bych to necedil, mam jednoplášť a nechci abi se mi to připalovalo.
Rafael, červené víno taky musíš nechat překvasit a potom ho vypresovat.
Ty jabka bych na presu asi nevypresoval, proto jsem si udělal ten stojan s pytlem. |
 |
Stojanek na cedění kvasu, 13.12.2018  tak sem si udělal jednoduchý stojan s pytlem na cedění, pytel vsunu do hoboku 120l a nechám s obsahem do druhého dne |
 |
|
 |
Jblkový kvas (druhák), 10.12.2018 Chtěl jsem pálit z jablečného kvasu, ale nešlo to, protože se to připalovalo, tak jsem to musel přecedit přes sito a ten zbytek jsem dával znovu do hoboků. Bylo to asi 2x 40 kg, tak jsem na to nalil 80 l vody a přidal 20 kg cukru. Už to kvasí 4... celý příspěvek > |
 |
Kolko odobrat metylalkoholu, 29.11.2018 já to vždycky vylívá 2-3dcl, ale včera jsem měl trochu popito, tak že myslíte že to može bez obav vypálit? |
 |
Kolko odobrat metylalkoholu, 29.11.2018 včera jsem přepaloval a omylem jsem nalil 3dcl úkapu do hotového kvasu co mam nachystané na pálení. Možu to vypálit? Nemusím se obávat? |
 |
Jablkovy kvas meranie cukru, 26.11.2018 je krásný a nádherně voní, tak že to zamíchám mestůvkú v hoboku a hodím na kotel |
 |
Jablkovy kvas meranie cukru, 26.11.2018 Michal82, díky to jsem potřeboval vědět, takže se dnes do toho pustím (ten koláč jsi odhodil, nebo jsi to zamíchal a dal pálit??) |
 |