|
Příspěvky uživatele - 234.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2020, 17.3.2020  Zdravím. Tak Amy v první várce setí nevylezla vůbec, z druhé vyseté várky z deseti semen vylezly čtyři a jsou pěkně lenivé. Příští rok vyseji z přesevu. Kvalita semen mizerná. Tohle bylo trápení. Jinak všem ostatním parikám se daří. Chilli by mohly... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 2.3.2020 S tou raností si nejsem tak úplně jistá, spíše je to o stáří a kvalitě semen. Třeba Amy byla v klíčení pěkně lenivá.
A ten ligohumát určitě vyzkoušejte. Kupuji Hoštický. Jsem nadšená a určitě budete taky. Za to ručím. :)
|  |
|  | Papriky 2020, 1.3.2020 Po dvojicích je letos pěstuji poprvé, i když je fakt, že do skleníku jsem vždy dávala dvě blízko sebe a nijak se vzájemně neuzurpovali. Při kvalitním hnojení nemají proč a v hlíně je dostatek místa. Letos je sadím do kelímku po dvou z důvodu ušetření... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 29.2.2020  Tak dnes první přesazení sladkých paprik. Nakonec jsem přehodnotila rozhodnutí nepikýrovat... takže první várka je ve svých hnízdech. No a pomalu začíná docházet místo. Půjde na řadu rozdávání kamarádům :)... jako každý rok. |  | Papriky 2020, 29.2.2020 Palermo i Ramiro jsem pěstovala ve skleníku (cca 250 nadm. výš). Dozrávají v pohodě i venku, ale později. Jsou moc dobré. Měla jsem je podstatně delší, než ty zakoupené :). Spokojenost. |  | Papriky 2020, 25.2.2020 A už jste tyhle odrůdy pěstoval (a). Můžete sem dát nějaké recenze? V jaké nadm. výšce pěstujete? |  | Papriky 2020, 23.2.2020 Dnes první pikýrování chilli paprik.... Lampy jim svědčí. Zalévám ligohumátem a všechny papriky mají moc krásné kořeny.
Sladké papriky jsem vysela o 14 dní později, některé odrůdy jsou již venku, ale na přepíchání si ještě týden počkají. Některá... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 6.2.2020 Ano, to je sice pravda, ale pokud nemáte místo a pěstujete v bytě... zlaté kelímky. Pěstuji v nich cca 6 let a zatím v pohodě, s úrodou a růstem paprik jsem spokojená. Na bedýnky by už místo nebylo. |  | Papriky 2020, 5.2.2020 Většinou, když jsem přepykýrovala až po děložní lístky, papriky pustily kořeny až nahoru, tak si myslím, že to půjde i tak. Dosypávat budu již kvalitní zeminu, tak nebudou mít důvod živořit a jemně kořínky lze narušit i tak :) Kelímky jsou velké.... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 3.2.2020 Souhlasím, s Amy mámtaké velmi dobrou zkušenost. A mile mě překvapila i Vlasta. Velmi úrodná, oranžová, slaďoučká a brzy dozrává. Tyhle dvě určitě zůstanou. |  |
|  | Papriky 2020, 2.2.2020 Obě zářivky jsou stejné: typ T8, 36W/865,teplota chromatičnosti 6500 K, světelný tok 3250Lm, a rostlinám to vyhovuje. Svítím jim do doby, než jdou do skleníku (duben). Stojan se dá na výšku podložit. Skleník nemám u domu, tak je to na jaře vždycky... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 2.2.2020  K těm kapiím koupeným v obchodě bych zmínila dlouhé papriky z Lídlu. Pěstuji je každým rokem a kromě loňska, kdy se mi nepodařil start díky špatnému substrátu, byla úroda vždy supr, i když pozdní. Letos budu opět vysívat a semena vyjdou většinou... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 2.2.2020 Dnes vyseto,,pár" druhů chilli.Jalapeň: Telica, Goliath, Tam, NuMex Lemon Spice, Jalastar, Purple, Mumex Primavera, Conchos. Dále Banana sweet, největší chilli Numex Big Jim (ty dvě jsou z těch méně pálivých, výborné na plnění a gril). Dále pak Pot... celý příspěvek > |  | Papriky 2020, 12.1.2020 Tak jsem dnes udělala výběr semen sladkých paprik na letošní sezónu a pomalu začnu chystat výsev. Většinou jsem změnila odrůdy. Chci zkusit jiné, takže nechávám odrůdy Vlasta, Sandra, Amy a Amyka F1 a odrůdy, granova, Stalagnit, Rubínová, California... celý příspěvek > |  | Pelargonie - muškáty, 17.2.2019 Děkuji za tip, četla jsem na ně recenze a nebylo to nic povzbudivého. Takže hledám dále. Jejich nabídka je bohatá a lákavá, ale zkušenosti zákazníků mě velmi odradily. Darina |  |
 |
|
|
|