|
Příspěvky uživatele - 18.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konopí, 8.4.2019 Oleje z květů mi pomohly na migrény. I dnes si občas dopřeju, jak se říká pro zichr. Konopí je velmi užitečná bylina. Za oknem pěstujiu technické konopí a křupavé hořké lístky přidávám do salátů. V létě celkem rychle obrůstá. |  | Kustovnice = goji, 18.2.2019  Je lepší pěstovat kustovnici cizí, jsou i prošlechtěné kultivary, které narozdíl od kustovnice čínské v našich podmínkách dozrávají. Osvědčila se mi odrůda Kustovnice cizí \'Grosfruchtig\' která je běžně k dostání. Všechny části jsou mimo plodů lehce... celý příspěvek > |  |
|  | Zná někdo tuto popínavou rostlinu?, 27.11.2018 Dobrý den, mám druhým rokem loubenku pochybnou-samici a velice mě potěšila svojí schopností vytvořit z plotu neprůhlednou zelenou clonu, a k tomu navíc na podzim bohatá ůroda chutných hlíz.. Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo samce této rostliny,... celý příspěvek > |  | Trnky a šípky, 27.11.2018 Hezký den, chtěl bych se zeptat. Za humny jsem objevil remíz s rozložitými keři trnek. Jenomže vůbec neplodí. Na jaře krásně kvetly ale teď jsem na nich nenašel jedinou bobulku. Setkali jste se s tím někdy? |  | Hlošina okoličnatá, 27.11.2018 Já jsem si koupil u tropiku kromě keříků obyčejné hlošiny i semena hlošiny žlutoplodé. Nemáte s touto odrudou někdo zkušenosti(chuť plodů, vitalita..)? Děkuji. |  | Rdest kadeřavý, 21.5.2018 Jednoduché, jelikož je to oblíbená rostlina rostlinožravých ryb, amur bílý vám jej bude držet na uzdě, a ještě pěkně naroste. |  | Pôdopokryvné drobné ovocie, 17.4.2018  Doporučil bych půdopokryvný maliník RUBUS HAYATA-KOIDZUMII. Mají ho v tropiku. Je podobně vitální a rozrůstavý jako ten náš klasický, ale dorůstá jen do výšky 20 cm. |  | Růže ze semínek?, 6.10.2017 Možná by mohla dozrát, když se celé neporušené šípky nechají nějakou dobu někde v chladu. Myslím že semena v nich dozrají. |  |
 |
|
|
|