|
Příspěvky uživatele - 75.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez třešně prvním rokem, 8.7.2020 No kotlovitá koruna nebyla zrovna v plánu, Myslel jsem spíš, že bych jeden z těch vrchních výhonů nechal jako terminál (středník jak píšete) a dál nechal růst třešeň trochu do výšky, ale to se nejspíš bude řešit příští rok při řezu.
Ještě dotaz:... celý příspěvek > |  | Co je to za strom? (zpeřený list, "rozinky na šňůrce"), 10.10.2019  Dobrý den,
dokázal by někdo identifikovat tento strom (viz obrázek)? List je zpeřený, špičatý. Plod vypadá jako rozinky na šňůrce (konec srpna).
Děkuji |  |
|  | Kompresor olejovy nabo bezolejovy, 20.11.2018 Výborné téma - čím ošetřit vnitřek vzdušníku kompresoru? Vylít jej barvou?
Uvažoval jsem nad epoxidovou základovkou, případně by šla nádoba vystříkat voskem na dutiny. Ale když s tím chci i lakovat a mám bezolejový kompresor, nerad bych si do... celý příspěvek > |  |
|
|
|