|
Příspěvky uživatele - 208.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nanghinova - znáte, máte?, 19.11.2018 Dobrý den, paráda, o Naghinově hrušni je toho k nalezení již mnohem více.
Pokud tedy můžu, určitě Vaši nabídku využiji a v průběhu zimy se ozvu a zkusíme se domluvit.
Ještě jednou moc děkuji.
JN |  | Nanghinova - znáte, máte?, 19.11.2018 Dobrý den, z vyprávění mého souseda jsem se nadchl pro tuto odrůdu, z jeho dětství, kterou bohužel zničil úder blesku (tedy strom této odrůdy).
Snažil jsem se o ní na internetu něco zjistit, ale našel jsem info pouze v pomologii pana Vaňka,... celý příspěvek > |  |
|  | Víno na pergolu, 20.6.2015 Za mě určitě swenson red. |  | Víno na pergolu, 20.6.2015 Ale počítejte s tím, že čím víc hlav vysadíte, tím budete mít pod pergolou méně světla, protože tam bude růst jak divá. |  |
|
|
|