|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Světlušky 2020, 29.6.2020 U nás je sucho, ano, ani teď to není žádná sláva a světlušky jsou už několik let výhradně kolem potoka. Konvalinka |  | Chřadnoucí Juka, 15.6.2020 Tak podle detailu listu, jsou tam i ty třásněnky či svilušky, něco z téhle havěti. Mám dojem, že jsou na ně ty tyčinky Careo, ale nejsem si jistá, či na oboje. No..jestli byla i přelitá a hnije, zjistíte jen vytažením z květináče a prohlédnutím... celý příspěvek > |  |
|  | Chřadnoucí Juka, 14.6.2020 Aha, teď vidím ten list odprostřed... tak to podle mne přelitá je, či možná byla. Ono stačí jednou a už to jede.Pokud trváte na tom, že není, tak bych vadnou růžici uřízla do zdravého a nechala znovu obrašit. |  | Chřadnoucí Juka, 14.6.2020 Pokud jste si jistý, že přelitá není... fleky na listech nevidím, ale... nemá třásněnky? |  | O jaký druh kiwi se jedná?, 8.6.2020 Jéé to ano. Myslela jsem to tak, že pokud si kupovala jen jedno, určitě jí doporučili samosprašné a nejčastěji právě Issai. |  | Klíšťata - zmizí zase?, 8.6.2020 V prvé řadě si kupte v lékárně pinzetu pro psy tou klíště nepřetrhnete Repelent... vyzkoušeno, nepomáhá nic samodomo, mám repelent z drogerky,,pro děti", koupila jsem ho původně na psa, no včera jsem se musela nastříkat já, protože mne v zahradě... celý příspěvek > |  | O jaký druh kiwi se jedná?, 8.6.2020 Ano, bude to Issai, mám jen jedno a plodí mi už pár let. Konvalinka |  | Klíšťata - zmizí zase?, 7.6.2020 Máte zvířata? Běžně je na kožichu do zahrady nanosí psi a kočky... no a pak už je to na doživotí Můj pes si očividně udělal klíštěcí líheň v boudě, protože od časného jara jsem mu tahala dokonce i pijáky lužní, kteří ale u nás běžně nejsou(ty jsme si... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň, 6.6.2020 Abych vám dala další zkušenost: zkoušela jsem chemii, zkouším menší chemii a nakonec i nechemicky. Nikdy a ničím, ač jsem stříkala jak divá, se rozjetá plísň nedala zastavit. Řekla bych, že ve chvíli, kdy ji vidíme, už je na vše pozdě. Mám rajčata... celý příspěvek > |  | Suchý šeřík, 27.5.2020 Pravděpodobně je po smrti, v tuto dobu mají šeříky dávno listy. Hryzec? Ořezat ho můžete zkusit, jestli se ještě nevzpamatuje a neobrazí, ale pochybuju |  |
|  | Neznámá rostlina - bezpečná pro dítě? 2, 26.5.2020 Prosím vás... máte dítě nebo kozu? Myslíte, že za našich babiček někdo tohle řešil? Ne, není pravda, že běžné rostliny v přírodě nejsou jedovaté, je jich takových až. až. Když vám dítě sní plod, lístek, určitě se neotráví, musel by toho sníst mnohem... celý příspěvek > |  | Larva - co je to za druh? (viz foto), 26.5.2020 Pravděpodobně zlatohlávek. Konvalinka |  | Poznávačka, 25.5.2020 Aha, ještě jsem si znovu přečetla, takže delší květenství... tak asi ta šalvěj luční(babské ucho) |  | Poznávačka, 25.5.2020 Takové listy má šalvěj "babské ucho" a nebo... bukvice? Konvalinka
|  | Avokádo - napadeno černýma tečkama, 22.5.2020 Je to malá rostlina, dopotučuje se to buďto postírat vatíčkou namočenou v mýdlové vodě, postříkat Biool a nebo by na to měly zabrat tyčinky Substral Careo. Konvalinka |  |
 |
|
|
|