|
Zahradní domek v záplavové zóně, 20.3.2015 Záplavové zóny byly loni změněny (zpřísněny), takže posudek z 2011 je na... Co zajít na příslušný stavební odbor. |
 |
Jak na pěťoura?, 18.11.2014 Pane JR, často s vámi souhlasím a obdivuji, že máte trpělivost na debaty o výmyslech. Tentokrát souhlasím s ostatními. Stomp na pěťour funguje cca v 90%. Používám jej a převažující plevel mám právě pěťour. Zkušenosti se hold s návody občas... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak na pěťoura?, 4.11.2014 To, co popisujete není pěťout, spíše ptačinec. Co tedy máte na mysli? |
 |
Gloriosa - jak na tuto tropickou lilii, 2.10.2014 Odkvete, zatáhne a pak teprve uklidit. Ukládám na zimu i se zeminou. V zimě nezalévat. |
 |
Koňský hnúj s pilinama, 28.9.2014 Piliny jsou organická hmota. Čemu by měly vadit? |
 |
Může se ořešák zasadit roubováním pod povrch zeminy?, 28.9.2014 1.ano 2.křivé je normální, nezarostlé normální není 3. ani omylem |
 |
Basella rubra, 16.9.2014 Nemůžu se nikde dočíst, jestli jde tato rostlina přezimovat nebo ne. Díka za odpovědi. |
 |
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 17.8.2014 Stejně jako v minulé, předminulé a v mnoha dalších předtím. Mrkev i česnek udržel v čistotě. |
 |
Prosím o radu - VARI?, 5.8.2014 Myslím, že názor, že zadarmo je to drahý, získáte brzy taky. |
 |
Nevzešly, ale ani neshnily, 1.8.2014 Napsala jste to úplně srozumitelně a já asi nesrozumitelně odpověděl. Postřik proti klíčení se dělá tímto přípravkem do zelené nati před sklizní. Vámi sebrané brambory již tedy patrně byly ošetřeny proti klíčení. |
 |
|
 |
Nevzešly, ale ani neshnily, 1.8.2014 Zřejmě byly brambory ošetřeny proti klíčivosti přípravkem Fazor. |
 |
Rezavé listy na česneku, 27.7.2014 Rez, postřik Ortivou, sadbou se nepřenáší. |
 |
Bofix, 17.7.2014 Na popenec Bofix nezabírá, jak jste sám zjistil. Na popenec Starane 15ml/ar. |
 |
Svlačec - jde vyhubit mechanicky?, 17.7.2014 Svlačec mechanicky nevyhubíte ani systematickým ukopáváním ani jinak. Na jednom místě na zahradě u zdi mi roste svlačec. Vyrazí, ukopnu. Takto laškujeme již čtyři roky a roste furt. Vy na to určitě přijdete sám, jak to udělat a pak nás poučíte. |
 |
Basella alba, 16.7.2014 Dobrý den. Dostal jsem rostlinu Basella alba "Rosebud". Něco o pěstování jsem si přečetl, ale nevím, jestli se dá přezimovat, případně jak. Má někdo zkušenost? Díky za odpovědi |
 |