|
Gabrovská se Bulharům povedla, 10.9.2016 Ako sa vám vydarila tento rok táto odroda? Aká bola u vás plodnosť a odolnosť na moníliovú hnilobu plodov? Jano |
 |
Karešova, 10.9.2016 Ako je táto odroda odolná na praskanie plodov? Jano |
 |
|
 |
Benedicte, 25.8.2016 A čo Benedicte pán Petr? Už je zrelá? Koľko dní dozrieva táto odroda po Suncreste alebo je zrelá súčasne s ním? Dá sa pestovať bez postrekov proti kučeravitosti-kadeřavosti? Jano |
 |
Hanita, Gabrovská nebo Wangenheimova?, 25.8.2016 Pán Petr ako je Gabrovská odolná na šarku v porovnaní s Hanitou? Jano |
 |
Topfive, 25.8.2016 Kedy dozrieva ten Topstar pán Petr? Aká je jeho odolnosť na šarku?U toho Topfive to vypadá tak že potrebuje veľmi veľa tepla aby dozrel do potrebnej kvality keď ho nemá zrelý ešte ani pán Milan v teplej polohe Trnavy. Jano |
 |
Broskvoň Symphonie, 25.8.2016 Takže je táto odroda ešte chutnejšia ako Halehaven pán Petr? Jano |
 |
Broskvoň Inka, 25.8.2016 Ako je pán Petr odolná na mráz Inka v porovnaní s Halehavenom? Jano |
 |
Broskvoň Harrow Beauty, 25.8.2016 také doufám, že se do budoucna s broskvemi pořádně rozjede pan Jano,
Pán Petr keby som mal miesto tak by som sa rád rozbehol ale nie je kam sadiť. Ináč niektoré odrody broskýň prežili tohtoročné mrazy bez újmy.Sused má odrodu Radosť a tá bola... celý příspěvek > |
 |
Halehaven a Fairhaven, 25.8.2016 Súhlasím s vami pán Petr, dnes je už v predaji veľa iných odrôd ktoré dozrievajú v dobe kedy dozrieva aj Fairhaven ale 19 rokov dozadu keď som kupoval túto odrodu tak vtedy mal Fairhaven konkurenciu len v odrode Burbank July Elberta ktorá dozrieva... celý příspěvek > |
 |
Neřezání ovocných stromů, 22.8.2016  Erika, Vaša snaha o kompromis je sympatická, je pravdou že niekedy v snahe o čo najkvalitnejšiu úrodu už "nevidíme pre oči" a stromy už nevnímame ako tie nádherné stvorenia, ktorými bezpochyby sú. Ale je to - ako píše aj pán Vysloužil - niečo za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zimní jabloně, 22.8.2016 Pán Polehla, ďakujem, ale pravdupovediac mňa to skoré vyfarbovanie jabĺk moc neteší. Čo skôr dozreje, ide aj skôr do pivnice a väčšinou potom aj skôr z pivnice. V našich teplejších lokalitách aj tzv. neskoro zimné odrody dozrievajú čoraz skôr a mám... celý příspěvek > |
 |