Příspěvky uživatele - 234.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gabrovská se Bulharům povedla, 10.9.2016
Ako sa vám vydarila tento rok táto odroda? Aká bola u vás plodnosť a odolnosť na moníliovú hnilobu plodov?     Jano
Karešova, 10.9.2016
Ako je táto odroda odolná na praskanie plodov?     Jano
Benedicte, 25.8.2016
A čo Benedicte pán Petr? Už je zrelá? Koľko dní dozrieva táto odroda po Suncreste alebo je zrelá súčasne s ním? Dá sa pestovať bez postrekov proti kučeravitosti-kadeřavosti?    Jano
Hanita, Gabrovská nebo Wangenheimova?, 25.8.2016
Pán Petr ako je Gabrovská odolná na šarku v porovnaní s Hanitou?    Jano
Topfive, 25.8.2016
Kedy dozrieva ten Topstar pán Petr? Aká je jeho odolnosť na šarku?U toho Topfive to vypadá tak že potrebuje veľmi veľa tepla aby dozrel do potrebnej kvality keď ho nemá zrelý ešte ani pán Milan v teplej polohe Trnavy.    Jano
Broskvoň Symphonie, 25.8.2016
Takže je táto odroda ešte chutnejšia ako Halehaven pán Petr?    Jano
Broskvoň Inka, 25.8.2016
Ako je pán Petr odolná na mráz Inka v porovnaní s Halehavenom?    Jano
Broskvoň Harrow Beauty, 25.8.2016
také doufám, že se do budoucna s broskvemi pořádně rozjede pan Jano, Pán Petr keby som mal miesto tak by som sa rád rozbehol ale nie je kam sadiť. Ináč niektoré odrody broskýň prežili tohtoročné mrazy bez újmy.Sused má odrodu Radosť a tá bola... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 25.8.2016
Súhlasím s vami pán Petr, dnes je už v predaji veľa iných odrôd ktoré dozrievajú v dobe kedy dozrieva aj Fairhaven ale 19 rokov dozadu keď som kupoval túto odrodu tak vtedy mal Fairhaven konkurenciu len v odrode Burbank July Elberta ktorá dozrieva... celý příspěvek >
Neřezání ovocných stromů, 22.8.2016 Obsahuje fotku
Erika, Vaša snaha o kompromis je sympatická, je pravdou že niekedy v snahe o čo najkvalitnejšiu úrodu už "nevidíme pre oči" a stromy už nevnímame ako tie nádherné stvorenia, ktorými bezpochyby sú. Ale je to - ako píše aj pán Vysloužil - niečo za... celý příspěvek >
Zimní jabloně, 22.8.2016
Pán Polehla, ďakujem, ale pravdupovediac mňa to skoré vyfarbovanie jabĺk moc neteší. Čo skôr dozreje, ide aj skôr do pivnice a väčšinou potom aj skôr z pivnice. V našich teplejších lokalitách aj tzv. neskoro zimné odrody dozrievajú čoraz skôr a mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika