|
Příspěvky uživatele - 52.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari Honda GSV tarokuje, 30.6.2016 Dobrý den, chci se zeptat jak složité je vymontovat z Hondy 190 karbec, jaká to má uskalí, už se to tarokování na 1 rychlost nedá poslouchat a při ubrání plynu chcípne, tak se chci kouknout na ten karbec jak je zakydaný. dekuji. |  | Jaký kotouč do křovináku?, 28.6.2016 no sekám i zpet a to je asi ten problém. |  |
|  | Jaký kotouč do křovináku?, 28.6.2016 má prumer 230mm a má 8zubu, |  | Jaký kotouč do křovináku?, 28.6.2016 No jo, dobrá rada
|  | Jaký kotouč do křovináku?, 28.6.2016 Zdravím, prosím máte nekdo zkušenost jaký kotouč je nejepší na sekání travy určené k sušení?Mám na mysli do křovináku, vyzkoušel jsem ten plastový, pak trojzubec a stále to není ono, delá to moc malé kousky, poradí nekdoi? |  | Co to je? Žampion?, 19.6.2016 Dobře, zítra zkusíme udelat obed a uvidíme co se s námi stane. |  | Co to je? Žampion?, 19.6.2016  už je to teda druhý den otržené |  | Co to je? Žampion?, 18.6.2016 má to ale hnedé hlavy |  | Co to je? Žampion?, 18.6.2016  tady je |  | Co to je? Žampion?, 18.6.2016  Dobrý den, letos jsem vysadil rajčata na hromade slepičincu a na nich je cca 25cm hlíny, ted mi tam vyrostly houby, vypadají jak žampiony ale mate me hnedá hlava. |  |
|  | Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 31.5.2016 Samozřejme, servis je pohodlne řešení ale človek je tvor hloubavý a tak se učí, synek meřil cívku a je prý v háji a ješte k mému přístupu, chodím na tři smeny tak tu bohužel nesedím stále. Přesto moc dekuji, díky vám jsem se dopátral k problému,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 31.5.2016 Připomínam že palivo tam jde, odšroubuji svíčku a vidím jak stříká benzin, opravdu nejde jiskra, oddelal jsem fajfku a také nic. |  | Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 30.5.2016 Ano, kabeláž je v pořádku a páčka plynu na pozici Start, ten křovinák je 3 roky starý a málo bežel. |  | Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 29.5.2016 Jak se to dá zjistit že je špatné?je mi to divné, na podzim jsem to uložil a šlo to a ted to nejde. |  | Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 29.5.2016 Prosím o pomoc, dnes jsem vyndal ze sklepa křovinák Hecht144 a nepodařilo se mi ho nastartovat, palivo tam jde ale nedává jiskru, svíčku jsem dal novou a nic, když držím svíčku v ruce a zároven startuji tak to ani trchu nekope. dekuji za radu. |  |
 |
|
|
|