|
Tovární malotraktor na silnici, 19.10.2020 To je blbost, existují vyjímka o procozu na komunikacích 3 třídy, někteří prodejci starších malotraktůrků-tovární výtoby-kubota atd. je prodávají již s těmito oprávněními. |
 |
Otvor ve žlábku zeláku, 29.10.2018 Jo to by šlo, ale já jsem puntičkář a chtěl bych origo komplet, kurna vždyt to víko někdo musí mít a nepotřebuje ho, ne? |
 |
|
 |
Otvor ve žlábku zeláku, 29.10.2018 Mám tenhle i matka ho má, já jak jsem psal bohužel bez víka, ale žádná dírka tam není.Mám i hnědý-taky 20l, aletam dírka taky není.Je to nějaká blbost, zase někdo špekuloval.V originálu dírka není a nemá tam být. |
 |
Otvor ve žlábku zeláku, 28.10.2018  Sháním víko na velký bílý, glazovaní zelák, jiř asi 3 roky ho nemůžu sehnat.Děkuji |
 |
Cukernatost slivoní, 29.7.2018 Čačanská rodná první plody 15 brix letos aromatická švestková výborná, chuťově se (jen můj subjektivní názor) téměř blíží pravé švestce. Moje katinky jsou už týden v sudu(přebytky co nespásly děti a nešli do buchet rodině) 15 Brix je na tak ranou... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.7.2018  Ještě přidám jeden off topic a to osluněnou stranu vysokokmenu jaderničky. Strom sadil praděda, takže se do vlákna jako nově nasazený stromek moc nehodí:). Na tuhle odrůdu dokážu nahlížet stejně kriticky, jako moderní rodič (po přečtení několika... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.7.2018  Jablka na otcovském stromu boskopského v sadu si zatím spořádaně udržují zeleno kožovité zbarvení.
Jenca |
 |
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.7.2018  Také se letos objevili(asi po 7 letech) první nesmělé plody mého oblíbeného boskopského, které jsem ze sadu přerouboval na semenáč jaderničky do zahrady na mladém stromku je osluněný plod první úrody předčasně rzivě zlatý.
Jenca |
 |
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.7.2018  Po několika letech začíná plodit Grávštýnské kterému jsem věnoval nejlepší místo na zahradě pod husím jezírkem takže má pravidelnou závlahu i hnojení:).
Jenca |
 |
Cukernatost slivoní, 29.7.2018 To je zajímavé protože vím o stromku u kamaráda v sousední vesnici, který měl stejný problém(totožné plody) a stromek, podle mne ke své škodě, nahradil. Tehdy jsem si říkal, že je to problém jen jedné z výše uvedených školek. Díky postupnému... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cukernatost slivoní, 28.7.2018  Althanova první dozrálý plod 11 Brix |
 |
Cukernatost slivoní, 28.7.2018  Wangenheimova první dozrálé plody(později provedu pro srovnání měření ke konci sklizně) 12 Brix |
 |
Cukernatost slivoní, 28.7.2018  srovnání viktorie a falešný opál |
 |
Cukernatost slivoní, 28.7.2018  viktorie |
 |
Cukernatost slivoní, 28.7.2018  falešný opál plod |
 |