|
Příspěvky uživatele - 210.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace choroby (škůdce) rybízu, 21.11.2018  Dobrý den, připojuji obrázek poškozených (zkroucených) výhonů stromkového černého rybízu. Úroda byla jen pár kuliček, je to sáním mšic na výhonech nebo to mohou být i roztoči? Velkých zduřelých pupenů jsem si ale nevšiml.
Mám tři odrůdy č.r.,... celý příspěvek > |  | Výsadba prostokořenného stromku, 11.10.2018 Dobrý den,
v tuto dobu (první dekáda října) je neobvykle teplo. Pokud jsou stromky pro podzimní výsadbu objednané přes e-shop, některý dodavatel již stromky zasílá. Také já jsem obdržel broskvoň, kterou jsem čekal tak za měsíc.
Je vhodné... celý příspěvek > |  |
|  | Vitis Suvenýr - stolní réva, 9.5.2018 Dobrý den,
u známého jsem viděl etiketu z prostokořenné sazenice révy SUVENÝR s růžovými hrozny. Chtěl jsem se o ní něco dozvědět a případně ji zakoupit, ale všude na internetu je pod názvem Suvenýr (Dakona) nabízena réva stolní... celý příspěvek > |  |
|
|
|