 |
Příspěvky uživatele - 212.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 13.10.2018 Dobrý deň.
Nemôžem celkom súhlasiť. Podla môjho názou je kvas pravdepodobne vykvasený, ..a to tak,...že veľmi dobre. Myslím, že je pripravený na destiláciu.
Refraktometer je zmätený množstvom alkoholu v kvase, preto udáva chybnú hodnotu... celý příspěvek > |  | Teplota a rýchlosť kvasenia, 13.10.2018 Myslím že test so zapalovačom alebo sviečkou nie je až taká tutovka... pán Honza. Oxid uhličitý je samozrejme ťažší ako vzduch a drží sa dole. Ale ako správne podotkol "hosť 24.34" ak bol sud dokonale utesnený a celú dobu sa neotváral, tak následný... celý příspěvek > |  |
|  | Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 8.10.2018 Dobrý deň.
Kde robíte chybu?
Chybu robíte,...že sa snažíte zistiť vo vykysnutom kvase obsah cukru Refraktometrom!
To jednoducho nejde!
Podľa mňa je kvas v poriadku.
|  | Teplota a rýchlosť kvasenia, 6.10.2018 Dobrý deň.
Po štyroch týždňoch kvasenia, a po klesnutí hladiny kvasu \"ešte počuť že občas zo sudov vysyčí\"...??? To sa mi nejako nazdá!? Kvasnú zátku nemáte, a po takom čase a klesnutom kvase produkuje kvas tolko oxidu uhličitého že počuť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|