|
Příspěvky uživatele - 248.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okrasné dřeviny nebo jehličnany, 12.9.2018 To než vám to kolem toho nářadí vyroste, tak vám to nářadí na dešti a později sněhu shnije. Řešila bych to osobně tak, že bych koupila levný fóliák (ten na obr. z netu se dá koupit za 1500-2000,-rozměr 2x3m). Zatím by sloužil jako přístřešek na... celý příspěvek > |  | Identifikace kaktusů, 11.9.2018 Ten první vyšší by mohlo být Astrophytum ornatum a druhý plošší Gymnocalycium riojense (nebo něco podobného těmhle dvěma, omlouvám se, už kaktusy dlooouho nesbírám, tak aspoň tip...). Lída |  |
|  | Jak omezit výšku rajčat?, 11.9.2018 Pěstuji Bejbina na dva výhony (venku) už roky, ale stejně dorůstají cca 2,20m a část přesahující kolík, který má 1,80m i přes zaštípnutí roste dál převisle - asi bych ji musela důsledně odstraňovat. Rostliny se dělí na dva výhony asi 30cm nad... celý příspěvek > |  | Nevíte někdo co je to za strom?, 10.9.2018 V HK je běžně vysazovaný v ulicích... Lída |  | Mulcovanie / Korene, 9.9.2018 Stromky si pod mulčem udělají povrchové kořínky, protože tam mají vláhu - mulč drží vlhkost. U mne to dělají také. Nijak to neřeším. Pokud mísy kolem stromků jednou za čas odpleveluji, kidně sem tam kořínky poruším, ale pak zas nastýlám další mulč.... celý příspěvek > |  | Mulcovanie malin, 8.9.2018 Já to dělám tak, že na zimu hodím na maliny kompost - ten v pohodě prorostoui, a když zjara vyženou výhony, vypleji a namulčuji posekanou trávou - mulčuji tak celé léto. Lída |  | Co je to za kvetinu?, 8.9.2018 Které??? |  | Jaká je Rajka, 8.9.2018 Doplním - ženy a vosy... Dneska jsem ji sklidila, už "šla" od větvičky. Ale snad polovinu plodů na stromku mi během dozrávání naďobaly vosy, takže jsem zavařovala jablka ve vlastní šťávě na štrůdl - mám jich slušnou... celý příspěvek > |  | Pes divně chodí, 6.9.2018 Spíš by to chtělo zeptat se na veterině, bezdůvodně to nedělá, je tam nějaký problém. Žere a vylučuje normálně? Lída |  | Cerstve vyrobene kompoty na vrchu hnednou a kazi se, 4.9.2018 Mohlo by to být i tím, že u půlených je víc hmoty a méně nálevu, takže k patřičnému prohřátí celého obsahu sklenice potřebují delší dobu, nesmí se k určenému bodu teploty prohřívat rychle. Doba postupného prohřívání by měla být cca 1 hodina, než... celý příspěvek > |  |
|  | Příprava na výsev trávníku, 3.9.2018 Tak ještě sehnat minibrány (třeba Vari) a nechat uvláčet ... Lída |  | Hnednouci skvny na listech, 2.9.2018 Podle fotky to vypadá spálené ostrým sluncem, na chorobu to nevypadá. Lída |  | Listy jahody, je to v poriadku?, 2.9.2018 Jedná se o tzv. bílou skvrnitost (houbové onemocnění), které se ale vyskytuje prakticky všude a jahodám nijak zvlášť neškodí, většinou to lidé nijak neřeší. Ty hnědnoucí listy jsou normální známkou blížícího se podzimu.
Proti bílé skvrnitosti se... celý příspěvek > |  | Lord Lamborgini, kde sehnat?, 1.9.2018 Pokud byste si jabloň Lord Lambourne zadala do vyhledávače, tak zjistíte, že na podnoži A2 ji má "prodej stromků" Uherský Ostroh a na podnoži M9 "ovocná školka" Strážnice. První i posílají, druzí ne. ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|