|
Příspěvky uživatele - 248.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení pokojové azalky do zahrady, 30.9.2018 Pokojová azalka se může přes léto letnit venku na zahradě, ne na prudkém slunci. Ale přes zimu musí domů (obvykle v září), venku by mráz nepřežila. Doma by měla v zimě mít cca 10-15°C. Lída |  | Neznáte název?, 26.9.2018 Nějaký jalovec, asi J.obecný. Lída |  |
|  | Neznáte ji?, 24.9.2018 Jeden můj bývalý kolega ty větší kloboučky vždy obaloval v trojobalu, usmažil, a pak nám je vychladlé nosil do práce ve velkých papírových pytlících, vždy se po nich jen zaprášilo, byly vynikající ... Lída... celý příspěvek > |  | Zalozeni pestovani zeleniny v ramci pestitelskych praci v tomto obdobi, 24.9.2018 Ještě by měl jít vysadit salát a pro jarní sklizeň vyset špenát. Lída |  | Prosím co je to za houbu?, 24.9.2018 Jistě, ty jedlé můžete sníst, jedovaté látky do nich nepřelezou. Alkohol se na houbová jídla nedoporučuje, po některých houbách může způsobit problémy. Lída |  | Zasychání plodů Ostružiníku, 23.9.2018 Docela by mne zajímalo, co to je - tohle jsem ještě neviděla. Lída |  | Prosím co je to za houbu?, 23.9.2018 Kozák má jinou nohu. Ale v každém případě je to stará houba, rourky zespodu začínají chytat plíseň, už bych ji nejedla. Lída |  | Spálené sluncem nebo nemocné japonské Javory?, 23.9.2018 Sluníčko... Lída |  | Pěstujete muchovník?, 23.9.2018 A.alnifolia má hustší hrozníčky, A.lamarckii má dlouhé stopky u plodů. Ale u nás v HK plodí dřív A.lamarckii, než A.alnifolia, přitom oba jsou na plném slunci, což je obráceně, než u vás. A.lamarckii mi ptáci chtějí oďobávat od tmavě červeného... celý příspěvek > |  | Pěstujete muchovník?, 22.9.2018 Mám A.lamarckii, je chutný, aromatický, i když střapečky plodů jsou řidší než u odrůd A.alnifolia. Část se sní přímo z keře "oďobáváním", část mrazím a část zavařuji. Půda normální, muchovníky nepotřebují kyselou. V době růstu bobulí chce párkrát... celý příspěvek > |  |
|  | Rybíz - jak zachránit špatně sestřihaný rybíz, 21.9.2018 Proč jste zjara sestřihla na tři pupeny? Nechápu důvod... Lída |  | Prosím o určení odrůdy, 20.9.2018 Pokud vezmete za jablíčko, mírně ho odkloníte od větvičky - a zůstane vám v ruce, tak otrhat (nebo protrhat ta, co vám v ruce zůstanou) - ať se jmenuje jakkoliv... Lída |  | Hľadám názov odrody súdkovitého tvaru, 20.9.2018  Fotka z netu: Lída |  | Přežijí terénní úpravy?, 20.9.2018 Kdyby to bylo o 20cm, tak bych řekla, že přežijí, ale z 50cm je hodně ... Lída |  | Copak se to děje s mojí břízou?, 18.9.2018 Pokud byl kontejner velký a kořeny neomotané, mělo by to být v pořádku. Povadlá může být i těmi teply. V pátek se má ochladit, tak by měla pookřát. Lída |  |
 |
|
|
|