|
Příspěvky uživatele - 36.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvas z jablek, 23.9.2018  Tak jsem se konečně přinutil, nebo byl přinucen, ke zpracování jádrovin.
Nebýt té obrovské nadúrody a příslibu pomoci tak bych do toho nešel a nechal to zhnít, nebo bych v obci vyvěsil plakát ať si to někdo setřepe a odveze.
*
Asi jsem to... celý příspěvek > |  | Jofela, 22.9.2018 Když jsem obnovoval sad, byl jsem mladý a velmi nedočkavý a tak...
Sázel jsem vše v rozestupu cca 3-3,5m. S tím, že až se to v budoucnu rozroste, tak každý druhý strom v řadě skácím. Někde jsem to udělal, ale většinou ne a tak vznikla... celý příspěvek > |  |
|  | Durancie, 22.9.2018 Nechci polemizovat protože jsem o tom nikdy neuvažoval a nezkoumal to.
A o duranciích jsem si dlouho myslel, že je to jen v nějakém nářečí označení švestky...
*
Jo, pecka vůni nevydává tomu rozumím. Ale co jak se rozlouskne, co její... celý příspěvek > |  | Durancie, 22.9.2018 To je dobrý nápad k vylepšení některých slivovic. Mě ještě napadlo využití těch jader v likérnictví.
(Teď se určitě o některé "příznivce" amygdalinu, ethylkarbamátu apod. pokouší infarkt).
Rafael.
P.S. ta hniloba durancií je v mých očích... celý příspěvek > |  | Durancie, 22.9.2018 Pro mě to je taky nová informace. Vůbec jsem netušil, že kostky z nějakého ovoce mohou v kotli varem popraskat.
Rafael. |  | Durancie, 21.9.2018 Nevím jestli jsem to tady někde už psal, když jo tak se omlouvám.
Ptal jsem se Martina Žufánka, jednoho z majitelů lihovaru s vlastními sady, proč zlikvidovali durancie.
Dle jejích názoru, přesná citace - "Protože to jsou stromy blbci. Jiné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|