|
Signum proti chrastovitosti a hrdzi, 14.3.2019 Dobrý deň ako striekate prosím marhule postrekom Signum proti monilioze, priamo do kvetu ako je písané v návode? Alebo pred a po odkvitnuti..ďakujem |
 |
Xenia, 4.10.2018 Ďakujem pán Ivan |
 |
|
 |
Xenia, 4.10.2018 Ďakujem vám za radu to by som rád vyskúšal, haldal som ju pod názvom vienska ale nič som nenašiel..ma táto hruška ešte aj iné pomenovanie? |
 |
Xenia, 3.10.2018 Ďakujem vám..myslíte si že s abate fetel by mohol byť problém v 450 mnm? |
 |
Choroba hrušky, 3.10.2018 Niečo podobné som mal aj ja..zasadil som ale brezu ktorú som vykopal v lese bola oslabená..mala pár lístkov..neskôr uschla a sa zlomila..a vnej som.nasiel toto..z toho sa potom vyvíjajú zrejme.take tmavé chrobáky niečo podobné ako tesarik ale je asi... celý příspěvek > |
 |
Xenia, 3.10.2018 Aké máte prosím k Novembre opelovace..mám okolo nej konferenciu, lukasou,clapovu opeli ju jedna z týchto odrôd?najviac mám asi konferencie Ďakujem |
 |
Jofela, 2.10.2018 Môže ublížiť jofele v čase dozrievania mráz cca -2 stupne? |
 |
Švestka Topfive, 26.9.2018 Škoda že topfive sa na myroblane nedá už nikde kúpiť |
 |
Joganta nr.7184, 25.9.2018 Mal som na mysli Jomácí švestku.
Peter |
 |
Jofela, 24.9.2018 Ale ako tak pozerám, ta Jofela si drží stále svoju slávu u pána Fialu aj po 4 rokoch |
 |
|
 |
Jofela, 24.9.2018 Ťažko je sa rozhodnúť..gabrovsku by so nahradil možno haganty nechám |
 |
Jofela, 24.9.2018 Myslím že táto celá.diskusia vykopala už hodne stromkov... taktiež plánujem na jeseň vykopať 4 trojročné gabrovske a nahradiť ich jofelou a 3 haganty nahradiť jogantou...
Len dúfam že je to lepšia voľba
Peter |
 |
Výsadba orechov, 24.9.2018  Žiaľ niesom doma momentálne a jedinú fotku čo mi z domu poslali mám túto
Peter |
 |
Výsadba orechov, 23.9.2018  Sadil som orech Mars 20 ks na jesen spon 9x9 m vraj dostatocny... poloha 450 mnm po prvej zime vymrzli trochu potom sa prebrali.. foto 3 roky po vysadbe par orieskov..jamy som kopal bagrom 4 mesiace pred vysadbou, daval som ulezany hnoj, siran... celý příspěvek > |
 |
Maliny - osvedcene odrody 2018, 23.9.2018 Aj ja som sa prave rozhodol ze asi zasadim iba letne GLEN AMPLE.. cital som niekde ze je nejaky novy krizenec s odrody GLEN AMPLE prikladam video - vola sa OCTAVIA ale skusenosti su zrejme iba v rusku a polsku, u nas som nenasiel ani vela obchodov co... celý příspěvek > |
 |