|
Příspěvky uživatele - 143.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Test na metanol, 25.2.2019  Ještě něco pro teoretiky. |  | Test na metanol, 30.1.2019  Výstřižek z bak. práce
|  |
|  | Test na metanol, 30.1.2019  Zdroj |  | Aroma slivovice, 7.12.2018  Nemám zkušenost z obou variant kotle, ale připojuji výňatek z knihy Průmyslová výroba lihovin od p. Dýra.
Kamil |  | Koupě automatické pálenice, 30.10.2018 Dá se také vzorkovat do skleniček. Dělám to tak, že od cca 50vol (případně dříve) plním skleničky po 1 - 1,5dl. Na konci destilace mám řadu 10 - 15 skleniček, které druhý den očichám, ochutnám, zkontroluji na zákal a pak případně přiliji k jádru.... celý příspěvek > |  | Jak legálně provozovat domácí pálenici?, 16.10.2018 Snad jednou se to objeví i unás: domací páleni |  | Letní hruška na pálení, 18.9.2018 Kdyby jste měl k dispozici prostor cca 8m průměr, výškově neomezen a chtěl byste hrušku z části na páleni, trocha na sušení, jídlo a zavařeni, kterou by jste si zvolil? Sklízeň srpen - 1/2 záři.
Kamil |  | Letní hruška na pálení, 17.9.2018 Člověk je tvor večné nespokojený, co by jiní možná dali za ty podmínky co mám. Asi to tak špatné místo není.
Kamil |  | Letní hruška na pálení, 17.9.2018 Je to otevřena krajina, kde převládájí severo-jižní větry. V létě vysušování, v zimě namrzáni. Jíž pár lét se mi nedaři zapěstovat ani jadrničku na semenáči, slívy jedině na myrobalánu, hryzci k tomu.
Díky za "schválení" Kozačky.
Kamil |  | Letní hruška na pálení, 14.9.2018  Tady je Palmischbirne. |  |
|  | Letní hruška na pálení, 14.9.2018  Na německých webech jsem našel několik odrůd doporučovaných pro pálení. Jedná je Palmischbirne a druhá Karcherbirne. Nedaří se mi najit české názvy (pokud existují), nevěděl by někdo? |  | Drevené soudky obecne, 4.11.2015  kopie |  | Drevené soudky obecne, 4.11.2015 V knize "Jak se dělá cidre, calvados, pommeau" str.43 je uveden jako jeden z možných, tento návod na zrání calvadosu. "Jemný a elegantní calvados, lze získat, když calvados bude zrát v sudu, ve kterém zrál aperitiv pommeau. Calvados si ze sudu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|