|
Nádrž na vodu - zelený povlak na stěnách, 3.2.2020 A jakou barvu doporucite syntetickou, acetonovou, akrylatovou, dvojslozkovou,vodni, moznosti je hodne dulezite je ktera vydrzi vasek5 |
 |
Paprika Rodrigo, 26.1.2020  První várku semen paprik a feferonek jsem vysel 8.1.2020. První začaly klíčit po 8dnech a zbytek do 12dní. Sazenice se vytahují do výšky, protože není téměř žádné slunce. VASEK5 |
 |
|
 |
Stavba udírny, 18.1.2020 Pokud budete udtit makrely nebo klobasky kabanos koupene v obchode bohate to staci pokud budete udit bucek nebo nebo domaci klobasky tak postavit udirnu z cihel jeste lepsi jsou samotove cihly dlouho drzi... celý příspěvek > |
 |
Semena bahenního ibišku, 14.1.2020 Ja jsem vysadil seminka v dubnu do kelimku a dal na okno jizni strana a to je spatne na internetu jsem vycetl v breznu primo vyset do volne pudy na zahon az vyrostou sazenicky presadit do kelimku od... celý příspěvek > |
 |
Semena bahenního ibišku, 9.1.2020 Nevim, jake mate zkusenosti s vysevem semen ibisku baheniho, ja spatne. Koupil jsem semena na e shopu aev-vs, nevyklicila ani jedna. Doba kliceni je 6-8 tydnu, tak jsem koupil sazenice kus za 150 kc. Kdyz na jare vyrostou do vysky 20 cm,... celý příspěvek > |
 |
Mrkev, 1.1.2020  Semena mrkve jsem vysel na jaře do řádku a jedno semínko se zatoulalo mimo záhon. A vyrostl z toho takový hybrid, který jsem 22.12.2019 vyryl. VASEK5 |
 |
Dráty na révu, 10.12.2019 Pisatel pise ze ma zavarene vrchy jekju to je ok ve spodu tesne nad zabetonanim vyvrta diru prumer 5 mm a ma postarostech takto upravany jekl vydrzi veky to je muj nazor ostatni muzou mIt jine... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2019/2, 1.12.2019 A ktere jsou ktere |
 |
Pekingské zelí, 30.11.2019  Čínské zelí, které je na fotu jsem vysel 2.7. Asi už hlávky neudělá, ale je stále křupavé. Poslední týden už ani nepřirůstá ani nepřibude, protože má být mráz. I tak jsem spokojený s křupavostí salátu a čerstvosti. Příště budu muset salát vyset asi o... celý příspěvek > |
 |
Vari Honda 190 v mrazu -3 nestartuje, 30.11.2019 Zkuste nahrat zapalovaci svicku nad pynovym varicem vasek |
 |
|
 |
Zemní vrták na sloupky, 22.11.2019  FOTO 3 |
 |
Zemní vrták na sloupky, 22.11.2019  FOTO 2 |
 |
Zemní vrták na sloupky, 22.11.2019  Mám dva vrtáky. Ten větší průměr je půjčený. Tento na obrázku má průměr 15,5cm a používám ho na chytání krtků a hrabošů. Zjistím, kde vede vodorovná nora, vrtákem vyvrtám díru do hloubky asi 35cm a zasunu velkou sklenici 5l od okurek. Sklenice musí... celý příspěvek > |
 |
Jak ochránit růže před myšmi a hryzci, 21.11.2019 kupte si past na hrabose swist seper cat cena na internetu asi 400k c jednoducha past ktera vychyty vsechy hrřabose krtky i hryzce nic lepsiho na nasem trhu neni ja mam jednu max spokojenost ... celý příspěvek > |
 |
Zemní vrták na sloupky, 21.11.2019 ja jsem si udelal rucni vrtak o prumeru 180 cm sila plechu 4 mm do stredu jsem vyvrtal diru asi 32 cm kterou jsem rozrizl od kraje do stredu rozevrel jsem na uhel 15 az 25 stupnu do stredu jsem nasunul... celý příspěvek > |
 |