|
Příspěvky uživatele - 19.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jednokotlová destilácia s deflegmátorom, 25.11.2018 Obávám se, že vám zde nikdo neodpoví... provozovatelé pěstitelských pálenic, ty ofiko, sem nechodí - to je pod jejich úroveň. No a pan ing. Šlosar (který tvrdí, že tuto technologii zná do podrobna - viz PP Malá Ledská) pauzíruje... |  | Kvas z cca 20kg broskví, 25.11.2018 Prosím vás, co to je - Když pálíte bez ohledu na měření pro placení daní...
Mohl by mi to někdo rozvést?!
Děkuji předem |  |
|  | Teoretický výnos, 22.11.2018 To jste pane doktore mohl napsat jako druhý příspěvek na tomto vlákně a ta debata tu nemusela být...
Přeji hezký den
|  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 21.11.2018 Zdravím, zajímal by mne ten „polský“ (nebo jakýžetoje) návod. Nešel by oskenovat a vložit sem?! Jen na posouzení, na co lze naše domopalírníky, v dnešní době nachytat.
Ale abych to úplně nezatracoval, i když se sestavou odkalovačů před chladičem,... celý příspěvek > |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 12.11.2018 Pro: xxx.xxx.44.165 (?) 11.11.2018 8:42 - VŽDY VŽDY VŽDY treba páliť 2x!!!
V tomto s vámi nesouhlasím, toto platí jen pro KLASIKU - dvoukotlový systém; u jednokolové pálenice tohle neplatí; můžete se o tom přesvědčit v kterékoliv pěstitelské... celý příspěvek > |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 20.10.2018 To by znamenalo aj to, že tento druh prístroja je perfektný, len spracovanie spojov a zvarov je bieda.
No chtěl bych mít vaše nadšení... já bych ho nechtěl ani zadarmo!! Nikdy nevíte, kolik toho metylu v tom etylu nakonec máte!! No zbytečně se o... celý příspěvek > |  | Jak legálně provozovat domácí pálenici?, 16.10.2018 No já se obávám, že v té přehršli odkazů na webu celní správy, se dotyčný úplně ztratí... já alespoň nenašel žádnou "berličku" o kterou bych se mohl, k danému tématu, opřít. Nevědět z jiného zdroje, že dozorují Pěstitelské palírny a Lihovary, tak to... celý příspěvek > |  | Jak legálně provozovat domácí pálenici?, 13.10.2018 Zdravím, obávám se, že „domácí pálenici“, v systému legislativy CZ, nelze provozovat. Provozovat lze jen pěstitelskou pálenici. Jak na to dále na portálu, kde se lze po rozkliknutí jednotlivých odkazů, dozvědět více …
Představa, že si zakoupíte... celý příspěvek > |  | Jablkovy kvas, 11.10.2018 Zdravím, ještě k tomu obrázku ze Zahrádkáře 10/2018...
já osobně bych se bál, že mi takto naplněné sudy či barely "přetečou", já to plním max. do 4/5 objemu sudu, spíše ještě méně!!
Takto naplněné nádoby mám jen při transportu do pálenice!!... celý příspěvek > |  | Jablkovy kvas, 11.10.2018 Vážení „IGELITÁŘI“, byl bych pro to, abychom již konečně nazývali věci správnými jmény …
Ten IGELIT je plast druhu PVC a to měkčený, ve formě pytlů, fólii se již používá málo, při nízké teplotě tvrdly, při vyšší zase byly více plastické, někdy až... celý příspěvek > |  |
|  | Destilace - základní dotazy, 30.9.2018 Dejte si do vyhledávače heslo Deslik, otevřete si ho a tam si to nastudujte. Je to probráno "po lopatě" i s odpověďmi na dotazy. |  | Jablkovy kvas, 25.9.2018 Když jste ho tam nepřidal hned při přípravě, je zbytečné jej tam teď přidávat!! Chce to vydržet, ono se to podá!! |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 16.9.2018 Ano,
a také prosím uvést zpátečníadresu, nebo alespoň rč. ať z toho mají též něco celníci... musejí být z toho celí "ztumpachovatělí",... furt někde uvádějí, jak je to pálení nebezpačně škodlivé... |  | Domácí pálenice, 16.9.2018 Ještě k té chybějící nádobě na metyl... (69.163)
U žádné "kvalitní pálenice" jsem tuhle opičárnu neviděl, to teprve v posledních 10-15-ti letech, se tohle "rozmohlo", snad "zhoubný příklad" z Polska (a převzala to v jistém provedení i ta... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, 16.9.2018 Dobrý den pane doktore,
nevím zda jste někdy se zdvihákem "panenkou" dělal... po čase přestane těsnění trochu těsnit a olej vám trochu uniká (a to u všech starších typů, neviděl jsem zdvihák, který by byl úplně těsný více jak dva roky). A... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|