|
Příspěvky uživatele - 159.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fikus benjamin, 28.6.2018 Snadno se mnozi rizky nebo vzdusnym hrizenim. Prectete si celou tuto diskuzi 😃 |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.6.2018 Jak je to s postřiky proti 2. generaci obalece u letních jablek zrajicich v červenci? Děkuji
Jana |  |
|  | Moruše, 10.6.2018 Dekuji, to zni nadejne.Ta velikost, zmenu barvy jsem necekala 🙂. Kdyz sezenu rouby beloplode, zkusim na jare cast preroubovat. |  | Moruše, 10.6.2018 Dobrý den, nevíte někdo, kdy je nejlepší termín pro roubovani moruse? Mám stromek, ktery měl mít bílé plody, ale jsou černé a navíc hrozně malé...
Děkuji Jana |  | Název popínavky, 10.6.2018 Chmel 🙂 |  | Plíseň bramborová na rajčatech 2018, 9.6.2018 Dekuji vsem, otrhala jsem napadene listy a zalila rostlinu chytrou houbou - Polyversum. Letos ji testuji na ruznych rostlinach a chorobach :)
J. |  | Maliny proč jim žloutnou listy, 9.6.2018  Dobrý den, obnovuji vlakno. Mám dvakrát plodici malinik, kteremu kazdy rok touto dobou zacnou zloutnout listy na loňských vyhonech - viz foto. Loni jsem se mu zalivkou snazila dodat zelezo, ale nepomohlo to. Nakonec vzdy stare pruty ostriham, cimz to... celý příspěvek > |  | Plíseň bramborová na rajčatech 2018, 9.6.2018 Děkuji. Naivně jsem si myslela, že pod střechou rajče (mám jen jedno, v nádobě) plíseň nechytne. Zvlášť když je suchý vzduch, vůbec neprší. Stříkat nechci, spíš ho zlikviduju. |  | Plíseň bramborová na rajčatech 2018, 9.6.2018  Ještě jeden obrázek. |  | Plíseň bramborová na rajčatech 2018, 9.6.2018  S dovolením také přidám fotku. Je toto plíseň?
Děkuji
J. |  |
|  | Určení názvu rostliny, 6.6.2018 Do kompjůtrového mága mám teda hóóódně daleko . Stačí kliknout na obrázek pravým tlačítkem a zvolit Najít obrázek pomocí Googlu. Je ovšem třeba to mít otevřené v Google Chromu.
J. |  | Určení názvu rostliny, 6.6.2018 Rudbeckia laciniata 'Autumn Sun'
Vitex agnus castus
Cotinus coggygria Royal Purple
Ne, že bych to všechno poznala, ale našla jsem si ten obrázek i s popisem
Jana |  | Re: pěstování angreštových kiwi, 4.6.2018 Nebo jen samičí. Jen některé odrůdy jsou samosprasne. |  | Re: pěstování angreštových kiwi, 4.6.2018 Paní Hoškova, reagujete na starý příspěvek. Někde na webu jsem četla, že pan Heyduk už není mezi námi.
Pokud jde o vaše kiwi, nemáte jen samci rostlinu? Jestli si pamatujete, jak květy vypadaly, najděte si někde fotky obou typů květů.
Jana |  | Klematis, 4.6.2018 To asi nebude klematis 😉 Nějaká réva? Moc to na mobilu nevidím...
Jana |  |
 |
|
|
|