|
Příspěvky uživatele - 175.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdíl v názosloví?, 10.4.2019 Je to jedno. My v Hradci Králové říkaáme sadba. Slovo přísada jsem zaregistroval až tady na fóru. |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 8.4.2019 Určitě postříkat. |  |
|  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 5.4.2019 Tři být nemusí, ale dva jo. Při prvním postřiku není vyvinutá dostatečná styčná plocha, při dokvétání už trochu ano. |  | Co je to za semeno? (z Filipín), 3.4.2019 Ten míšek ("muškátový květ") je ale červený, když koupíte muškátový květ (nemletý i mletý), tak je žlutohnědý. Třeba to tak je, než se zpracuje. |  | Co je to za semeno? (z Filipín), 3.4.2019 Muškátovník? |  | Calypso 480 SC - účinná náhrada, 2.4.2019 Spintor je na mně moc bio. Pro užitečný hmyz a roztoče je toxický. Nepůsobí na pilatky. Ale má krátkou OL, takže bude vhodný proti invazivní octomilce v drobném ovoci nebo makadlovce v rajčatech. Dříve či později... |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 26.3.2019 DMI - Horizon a Talent potřebují vyší teplotu (od+8°C). Zbývající fungují i za nižších teplot. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 22.3.2019 Mám zprávu, že Mospilan bude i nadále. Jsme zachráněni! |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 15.3.2019 Existuje v ČR přípravek Moniliová spála STOP, který obsahuje Signum (a měď). Je to jen otázka registrace. |  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 31.10.2018 Ne, ne. Moštuju v moštárně, a ta funguje jen na podzim. |  |
|  | Česnek 2018/2019, 25.10.2018 Rok se s rokem sešel a termín výsadby česneku pomalu nastává! S prvními havrany jsem se pozdravil už 20.10. Sázím s příletem havranů. Nebude ale Rovral, tak jsem zvědavý, čím se bude mořit. |  | Sezóna 2018 a zimní odrůdy, 18.10.2018 No, jo. Na Braeburn jsem zapomněl! Letos měl poprvé čtyři plody. Jeden spadl, dva urazili psi, takže zbývá jeden. |  | Sezóna 2018 a zimní odrůdy, 17.10.2018 Mám sklizeno: Golden Delicious, Gold Bohemia, Topaz, Luna, Sirius, Karmína, i pozdní Idared a Idaredest (oba už padaly). Zbyla jen Ariwa, ta nepadá a Granny Smith. Vše zraje pod rukama. Gold Bohemia už je snědená a urychleně dojídáme, moštujeme a... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 11.10.2018 Durman, je to plevel... |  | Určení odrůdy, 21.9.2018 Připomíná mně to Florinu... |  |
 |
|
|
|