|
Příspěvky uživatele - 11.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A až Z o uzení, 2.8.2018 A. 168g soli doplnit do 0,7l vodou. Převařit, vychladit. Nastříknout 100ml roztoku na 1 kg masa. Za 2 dny můžete udit
B. 140g soli vetřít do masa, natlačit do hrnce. Za 2-3 dny zalít lákem, aby maso bylo ponořené. Lák připravit jako 2-5%ní roztok... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 2.8.2018 Já do soli (pokud seženu, tak bez jodu) pro libová masa přidávám asi 20% Pragandy. Proto možná to nepravidelné probarvení. Na špek a bůček jen sůl, ale tam je vůbec s nástřikem problém (do tuku se nastřikuje špatně). Do nastřikovací lázně... celý příspěvek > |  |
|  | Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 2.8.2018 Ano, ale jako všeho-přiměřeně. |  | Řez meruňky, 2.8.2018 Ano, použitá podnož má jistý vliv na to, kdy stromek ukončuje vegetaci. Ale nelze jej přeceňovat v případě letního řezu, jestli proraší spící pupeny nebo ne. Roli hrají i další faktory - odrůda, celkový stav stromku, úroda v daném roce, vláhové... celý příspěvek > |  | Roubování třešně, 2.8.2018 Já taky.
Řezné plochy - i když budou zatřené - se nyní hojit nebudou, jen vysychat a v zimě namrzat. |  | Jak se zbavit krtka, 5.12.2016 To že mi to nevybuchlo, byla možná jen náhoda
Určitě příklad hodný následování |  |
 |
|
|
|