|
Příspěvky uživatele - 12.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější rajčata, 28.10.2011  Souhlasím na 100%! Vysazuji kolem 500 sazenic ročně do foliovníků
a Bejbino F1 ze Semy dává nejvyšší výnos, skvělou chuť a značnou odolnost.
Ještě dnes 28.10 jsme otrhali pár kg v nevytápěném foliovníku. Papriky,
okurky, lilek, vše už zašlo,... celý příspěvek > |  | Kristalon start kristalon plod a kvet, 27.5.2008 já ho doma používám a jsem s ním velice spokojena, většinou si ho chodím kupovat do Lovomarketu v Lovosicích kde mě stojí jen 66kč, mají tam velice příjemnou paní prodavačku která mi velice ochotně poradí s problémem který se týká mé zahrádky. |  |
|  | Kde koupit větší balení hnojiva?, 27.5.2008 Např.zde: www.lovomarket.cz |  | bouganvilia, 12.1.2008 Naši zimu by určitě nepřežila, i když v teplých krajinách taky někdy zažije mírný mráz. Pěstuji je už asi pět let a mám je v pěti barvách. Na zimu ja dávám do chladné místnosti, ale letos mi poradili v zahradnictví že můžou být i v teple. Hnojím je... celý příspěvek > |  |
|
|
|