|
Příspěvky uživatele - 167.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nolina - Sloní noha - žloutnutí listů, 20.12.2018 Dobrý den, taky bych potřebovala poradit. mam sloní nohu, větší, v květináči mam kamínky a listy mi usychaji a upadají 😪 květina ma 3 kmeny a ten nejmenší usychá nejvíc... prosím poraďte
|  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 24.7.2018 Myslíš ten roub nebo gymnokalicium nebo ty male co mi teď vypadly z hlavy? |  |
|  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 23.7.2018  Další... |  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 23.7.2018  Další... |  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 23.7.2018  Další... |  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 23.7.2018  Další... |  | Mutace, odnože, bělení, rezavění, 23.7.2018  Prosím mám pár kaktusů z výstavy s začaly mi dělat tohle. Co se děje? |  |
|
|
|