|
Rajčata ve tvaru srdce, 7.7.2019  Moc krásná srdce vyrostla ze semínek, která mi kamarádka přivezla jako dárek z Bulharska. Rajče nese název Momini salzi - Dívčí slzy. |
 |
Papriky 2019, 5.7.2019  Letos pěstuji papriky jen v nádobách a hnojím pouze svými bio fermentovanými čaji a vypadají spokojeně. Jen vody potřebují hodně, takže něktré stojí v hrnci s vodou. Palermo. |
 |
|
 |
Rajčata ve tvaru srdce, 13.6.2019  La Donna |
 |
Papriky 2019, 6.6.2019  Krásně se mi vybarvily papriky kozí roh Prokop.
|
 |
Sklizeň 2019, 27.5.2019  Nádherné meruňky! Na ty já si musím ještě chvíli počkat, ovšem velikou radost mi dělají jahody.
|
 |
Rajčata - plíseň?, 26.5.2019 S tímto názorem naprosto souhlasím. |
 |
Papriky 2019, 21.5.2019  Já už si dám brzy první letošní papriku ke svačině, roste v nádobě ve skleníku.
|
 |
Asimina Triloba, 28.4.2019 Banánovec zvonkokvětý je název dokonalý. Já znám ve svém nejbližším okolí dvě děvčice -třeba Konvalinku a Evu T., které se o pěstování Asiminy pokouší, ale je to běh na delší trať a chce to trpělivost. Třeba vypěstují krásné stromečky a něco nám o... celý příspěvek > |
 |
Asimina Triloba, 28.4.2019  Květy Asiminy jsou skutečně velmi exotické a krásné, bohužel nevoní, takže jsem ráda za každou mouchu, která květy navštíví a opyluje. Už mi to taky bohatě kvete, takže pečlivě zalévám a snad se udrží hodně plodů.
|
 |
Jahodník - frigo sadba, 20.4.2019  Nádherné!
To jste si teda máknul a ta spotřeba substrátu, co jste tam namíchal? Já jsem si vymyslela jahodový žebřík, musím jít prostě do výšky.
|
 |
|
 |
Jahodník - frigo sadba, 19.4.2019 Pěkné! Kéž by i já měla na jahody tolik místa! |
 |
Paprika Rodrigo, 18.4.2019 Nádherné sazenice! |
 |
Jahodník - frigo sadba, 17.4.2019  Moje letošní frigo jahodníky si vedou velmi dobře. Líbí se jim od rána prosluněné staré schodiště. Jde o stáleplodící odrůdy, které budu pěstovat v nádobách.
|
 |
Asimina Triloba, 12.4.2019  Asimina se začíná pomaličku probouzet, je možné, že v teplejších oblastech je už těsně před květem?
|
 |
Rajčata 2019, 26.12.2018  Každoročně pěstuji spoustu masitých podlouhlých odrůd rajčat a zjistila jsem, že jsou si navzájem hodně podobné a rozdíly jsou jen nepatrné. Všechna mají jen velmi málo semen, hmotnost plodů mezi 100 až 250g a také chuť je téměř totožná. Při jejich... celý příspěvek > |
 |