|
Příspěvky uživatele - 37.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčat plíseň?, 22.7.2018  Už to asi neudu moc řešit, úroda i tak je pěkná. I když bych se tomu samozřejmě pro příští roky ráda vyhnula. Všem děkuji. |  | Rajčat plíseň?, 22.7.2018  Ještě jedna změna, letos zalévám jen dešťovou vodou, ne ze studny. To by ale mělo být snad v pořádku. Včera jsem našla nahnědlé hrozny vína. Asi 3, ostatní v pořádku. 1 rostlina 7 metrů. Myslím, jestli to nesouvisí s těmi rajčaty. přidám foto. |  |
|  | Rajčat plíseň?, 22.7.2018  Aha, to bude možná ono. Ale přidávám každý rok asi kbelík kupovaného kompostu do každé nádoby a hnojím nejdřív sazeničky kristalonem plus a potom plod a květ. A letos jsem ještě poprvé přidala posečenou trávu jako mulč. V každé nádobě mám ještě další... celý příspěvek > |  | Rajčat plíseň?, 20.7.2018 Díry mám. Nádoba je dost veká - 90 litrů a v každé jsou 3 rajčata. Smutnice jsem možná měla na sazeničkách, asi z kupované zeminy, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jak říkám, 10 let v poho, loni jsme sklízeli v říjnu krásná rajčata ze štaflí z... celý příspěvek > |  | Rajčat plíseň?, 19.7.2018  Děkuji všem za rady. Rajčata pěstuji ve stavebních nádobách částečně pod střechou kolem chaty už 10 let. Nikdy žádný problém. Start a bejbino, kupovaná semena, vlastní sazeničky. Každý rok přidávám kupovaný kompost. Letos zalévám ob den, je sucho.... celý příspěvek > |  | Rajčat plíseň?, 18.7.2018  Prosím o radu. Asi polovina úrody je krásná, rajčata vzrostlá a zdravá. Ostatním žloutnou listy a jsou na nich skvrny, plody jsou zakrslé a jakoby zkroucené a poškozené. Celé rostliny uplně zastavily růst asi před měsícem, měří něco přez metr.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|