Příspěvky uživatele - 234.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá stará výtečná podzimní odrůda jabloně, 22.10.2017
45.252: Naštepte si to na mladý stromček alebo na podpník kým je z čoho, a máte to vyriešené. Názov odrody nie je podstatný, dôležité je že Vám jablko chutí. IH
Beni Shogun, 22.10.2017
Tak ešte tie fotky na tému "nie je červená ako červená" (Bunny mi zasa skočil do príspevku 😃). IH
Beni Shogun, 22.10.2017
Tak to je škoda. Človek sa s tým papre celý rok a tesne pred finišom toto... Je zrejmé, že vtáky ktoré sa v minulosti sústreďovali viac na mäkké ovocie, poškodzujú v posledných rokoch čoraz viac aj jablká a hrušky. Takisto aj osy a sršne. U mňa... celý příspěvek >
Určení odrůdy meruňky, 18.7.2017
Odpoveď je tiež jednoduchá: Mission impossible. IH
Skvrnitost - strupovitost plodů meruňky, 18.7.2017
Mimmo: Nie som mykológ, ale nemyslím si že by Stigmina carpophila vytvárala nejaké plodnice v zmysle húb ktoré rastú na zemi. Zrejme prežíva len na stromoch (v zime v infikovaných pupeňoch a konárikoch), v podstate na mikroskopickej úrovni. V ďalšom... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 6.5.2017
Áno, zdá sa že Asimina by mohla byť (zatiaľ) jediným "exotom" ktorý v pohode a bez akejkoľvek ochrany zvláda mrazy okolo -20. Bohužiaľ to vyzerá že krásny figovník mi úplne vymrzol a optimisticky to nevyzerá ani s hurmikaki. Na Asimine je... celý příspěvek >
Baza čierna - žilnatina na listoch, 6.5.2017 Obsahuje fotku
Baza je zrejme (takmer) nezničiteľná. V kúte záhrady mám "stromkoker" bazy, viacmenej na zakrytie nepekného rohu. Teraz na jar som ju drasticky prerezal (foto 1). Ani sa nezachvela, ponechané konáre sa zazelenali ako vždy a vyrašila kopu nových... celý příspěvek >
Muchovnik, 6.5.2017
Teta Jana: To je OK, tak som to aj chápal 😃. Reagoval som na ten iný príspevok. A s tým tykaním to tiež netreba preháňať, len aby motyka zasa nezhrdzavela 😉. IH
Desert, 6.5.2017
(...Což někdy může být problém v teplých polohách."). Áno, mal som z toho trochu obavy, ale tie sa našťastie nepotvrdili. Aj u nás je chuťovo skvelý. Keďže Desert nepredávam ani nekupujem, menej atraktívny výzor mi neprekáža (podobne ako u jeho... celý příspěvek >
Muchovnik, 6.5.2017 Obsahuje fotku
V menšej záhrade sa tá bezplevelnosť udržiavať dá, aj keď - samozrejme - je to prácnejšie (viď foto). Potykať si s motykou a nešetriť kríže, inak to nejde. IH
Muchovnik, 6.5.2017
("...Jinak ta sterilní zemina pod keři není dobrá."). Asi áno, lebo potom sa to končí tak ako na fotkách...😉. Prečo si myslíte, že tá zem je sterilná? Obsahuje živiny, pôdnu mikroflóru, bezstavovce. Je bezplevelná, nie sterilná.... celý příspěvek >
Desert, 6.5.2017 Obsahuje fotku
Desert - zrejme platí to čo je napísané pod obrázkom na prvej fotke: nie je to novinka (a ani "rezistent"), ale určite je to chuťovka (a asi aj nedocenená, na Slovensku určite). U nás v SR nezohnateľná odroda. Bol som si pre ňu osobne v U.Ostrohu v... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 6.5.2017
Teta Jana a ďalší asiministi: U nás sme prešli cez štádium chrobáčikov a zvončekov k štádiu chobotničiek (foto). Ešte je priskoro jasať, ale zdá sa, že Asiminka ustála mrazy a aj napriek následnému zlému počasiu došlo k opeleniu. IH
Výchovný řez ryngle ontario, 2.4.2017
Ešte k tej pyramíde (host 182.227, dr.Vysloužil): Tvarovať kôstkoviny do dutej alebo tanierovitej koruny je vhodné, pri broskyniach sa to vyslovene odporúča. Ja preferujem pri stromoch všeobecne skôr tvarovanie do pyramídy, pripadá mi to... celý příspěvek >
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 2.4.2017 Obsahuje fotku
Tvarovanie hrušky - niekedy nás okolnosti donútia k vytvoreniu menej štandardného tvaru. Na fotkách je (z dvoch rôznych strán) Lucasova na semenáči na začiatku kvitnutia. Rastie v záhrade kde je menej miesta (kamarát ktorému pomáham si to nasadil... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika