|
Příspěvky uživatele - 218.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba paprik, 26.7.2020 Možná moc vody. Zkuste je nazalílat pár dnů. |  | Zasychani vrcholových listů rajčat, 21.6.2020 Tipnu si na začínající plíseň, v tomto počasí... |  |
|  | Rajčata - plíseň, 5.6.2020 Tak to jste měl štěstí, já mám plíseň každý rok a nezáleží na počasí, stačí i ranní rosa na šíření plísně, rozdíl je akorát v tom jak moc té plísně mám. |  | Rajčata - plíseň, 5.6.2020 Mě loni fungoval Dithane, ale také to mohlo být suchým počasím. Určitě je důležité to odchytit předem nebo hned na začátku. Stříkal jsem jednou minimální dávku už v červnu.
|  | Co vaše réva 2019?, 21.9.2019 Video - Zlatý svazek Ukrajiny 2019
|  | Popel a PK hnojiva, 15.9.2019 Proč myslíte, že se ten Kristalon jmenuje Podzim, je to přesně to co potřebujete a hledáte, jenom nedokážete ze své podstaty uznat pravdu, ten Kristalon je určený pro přezimování rostlin, jak vy "chytře" říkáte generativní fázy. Ten váš Kristalon... celý příspěvek > |  | Popel a PK hnojiva, 14.9.2019 Kristalon podzim - poměr živin N-P-K (6-12-36) + 3 % Mg + 8 % S + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn
|  | Popel a PK hnojiva, 14.9.2019 Zjistěte si kolik je tam draslíku, těch 50% je tam K2SO4 a pak to porobnejte s obsahem Kristalonu a jejich rozpustnost a formu. Když chci fosfor přidám Kristalon žlutý, když chci draslík přidám Kvet a plod, vše rozpustné a připravené pro... celý příspěvek > |  | Míchání hnojiv, 11.9.2019 Když čtu ty vaše nesmysly tak bych od vás nevzal ani jahodu, jestli vám černají i starty tak přestaňte pěstovat, protože ty vaše rostliny jenom trápíte. Jestli je něčeho v půdě nejvíc tak vápníku. Vám ke komplexnímu hnojení chybí už jen... celý příspěvek > |  | Míchání hnojiv, 11.9.2019 Moc nechápu tyto "made home" pokusy, obzvlášť když tomu nerozumíte, na celou sezonu rajčat si vystačíte s krabičkou kristalonu start a plod akvět, dohromady za 200Kč. |  |
|  | Choroba rajčat, 6.9.2019 Dejte si ty fotky do gůglu možná vám něco podobného najde. |  | Pěstování chilli papriček Habanero, 8.8.2019 Mám to celkem skouknutý na ytb, jsem pro každé zjednodušení práce a věci co fungují přirozeně sami odsebe. 200 jeseterů tak to asi jo. |  | Pěstování chilli papriček Habanero, 8.8.2019 Pěkné, čím krmíte, nemáte tam svilušku.
|  | Pěstování chilli papriček Habanero, 8.8.2019  V loni jsem měl asi 4 rostliny, oranž, žlt, červenou, na balkoně a vzpomněl jsem si na jednu věc, papriky se rozrostli jako křoví přes půl balkonu a žádný plod, tak jsem se naštval a všechny sprostě, bezhlavě ostříhal, aby nezabírali místo a najednou... celý příspěvek > |  | Pěstování chilli papriček Habanero, 7.8.2019 Ty papriky jsou samosprašný, stačí s nimy zaklepat, pokud vám opadávají květy tak je to tím, že nemá paprika podmínky, světlo, živiny, hnojit vyndat na balkon, přesadit do většího květináče apod. |  |
 |
|
|
|