|
Příspěvky uživatele - 233.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnoucí slivoň Haganta, 10.7.2018  No... není. Naprosto v pořádku. |  | Vadnoucí slivoň Haganta, 9.7.2018 No, taky mi to tak přijde.
V tom případě zasadím 2 do jedné jámy, ve společnosti snad nebudou mít tak hloupé nápady, navíc hromadná sebevražda je velmi nepravděpodobná. |  |
|  | Vadnoucí slivoň Haganta, 9.7.2018  Tak už uschla kompletně. Vykopal jsem ji, abych ji prozkoumal. Zemina byla vlhká, takže suchem rozhodně nepošla. Kořeny jsou naprosto v pořádku, a když jsem je rval ven, byly pevně zarostlé v zemi. Prostě žádné videtelné poškození, žádná viditelná... celý příspěvek > |  | Sklizeň česneku 2018, 9.7.2018  Tak jsem ho dnes vytáhnul. Letos se povedl báječně. Sázen na Martina, po jahodách na hnojem prohnojený záhon, zalíván. |  | Řez ovocných stromů, 8.7.2018 Sice to není otázka na řez, ale když vidím vaše stromy - jak to děláte, že je na nich jeden lístek jak druhý, bez jediného kazu, choroby, škůdce? To proti všemu preventivně ošetřujete, nebo máte tak dobrou polohu prostou chorob a škůdců?
Když se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|