|
Příspěvky uživatele - 176.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Invaze žluté houby, 10.6.2019 Netušíte někdo jak se toho zbavit? Mulčovací kůru mám kolem stromů a po poslením dosypávání kůry se mi to taky začlo objevovat, zvlášť teď po dešti. |  | Ztráta barvy plastového bazénu, 7.2.2019 Tak to by mě taky zajímalo, jestli to má nějaké řešení. Plastový bazén máme asi pět let a část nad hladinou je o dost světlejší než pod hladinou. Existuje nějaký přípravek který tento proces alespoň zpomalí? |  |
|  | Ako zachranit orech otraveny herbicidom?, 10.8.2018 Je to samozřejmě odsouzeníhodný čin který v žádném případě neschvaluji, pokud sousedům ořech vadil, tak pokud jsou lidi rozumný, vše se dá řešit domluvou a nějakým rozumným kompromisem. Ale 3m od plotu je na takový obrovský strom strašně málo, značně... celý příspěvek > |  | Nektarinka Venus, 10.8.2018 Vždy záleží na místních podmínkách a počasí. Snow Queen jsme sklízeli asi před měsícem, byla výborná, bez hniloby. Tím, že je hodně sladká a aromatická, tak samozřejmě budí velký zájem zejména vos, letos ale asi tím že dozrála tak brzy se jí vosy ani... celý příspěvek > |  | Nektarinka Venus, 9.8.2018 Chuť není špatná, "nic proti ničemu" ji docela vystihuje. Klasická žlutomasá nektarinka z obchoďáku, možná o něco málo chutnější než ty kupované.
Mám ještě bílomasou Snow Queen a to je úplně o něčem jiném, každý kdo ji ochutnal si chrochtal... celý příspěvek > |  | Pepino Gold - zrání plodů, 8.8.2018 Před třemi lety jsem zkusil pěstovat poprvé, ale skončilo to naprostým fiaskem. Ze třech rostlin pouze dva malé plody. Rostliny sice bohatě kvetly, ale plody z toho žádné. Po prvním nezdaru jsem na Pepíno zcela zanevřel, ale letos jsem ve stejném... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018/2, 18.7.2018 Děkuji, je to ono. Žádná dobrá perspektiva vzhledem k tomu, že soused měl hned vedle jetelinu. Můžu být tedy rád, že to vždy odnese jedna, dvě rostliny rajčat. Je to i vysvětlení záhadných úhynů paprik. |  | Rajčata 2018/2, 18.7.2018 Pouze dvě lopaty vlastního kompostu při výsadbě, jinak nehnojím. Herbicidy nepoužívám. Všechny ostatní rostliny prospívají výtečně. |  | Rajčata 2018/2, 18.7.2018  Nevíte někdo co trápí toto rajče? Poslední roky mi jedna až tři rostliny toto udělá, jakoby zmetlovatí, přestanou růst listy, nasadí na velký trs rajčat ale květy zakrní a nevyvinou se plody. Přitom počáteční růst je uplně normální, na prvních... celý příspěvek > |  | Masitá rajčata, 6.7.2018 S masitými rajčaty moc dobré zkušenosti nemám. Na rostlině jich naroste jen pár a díky jejich velikosti trvá dýl než dozrají a tak většinou popraskají. Chuťově jsou ale lepší než normální rajčata, aspoň ty co jsem zkoušel, a jsou ideální třeba na... celý příspěvek > |  |
|  | Jak pročistit bazén od pylu, 15.6.2018 Musíte vysávat opatrně tak, aby se to vířilo co nejméně. Po vysátí nechte zaplou filtraci aby se zakalená voda ještě přefiltrovala. A tak pořád dokola. Pokud nejsou vločky dostatečně velké, písková filtrace je nezachytí, pak je třeba znovu přidat... celý příspěvek > |  | Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 30.5.2018 Cca 10 let mám stromkový červený angrešt Nesluchowski a nemůžu si ho vynachválit. Sladké chutné velké plody, odolný padlí. Pěstuji bez chemie, ani jednou jsem nešplíchal a přesto nevím co je padlí. V porovnání s jinými odrůdami které jsem vyzkoušel... celý příspěvek > |  | Jak pročistit bazén od pylu, 21.5.2018 Vyzkoušel bych vločkovač, zrnka pylu jsou drobná, filtrace to nemá šanci pobrat. Vločkovač z toho udělá větší shluky které filtrace zachytí a zbytek se vysaje ze dna. |  | Dvojplody, 7.5.2018 Poslední dva, tři roky se mi též objevují ve značném množství dvojplody na stanleyce, taky by mě zajímal důvod. |  | Nejchutnější rajčata, 4.9.2017 Už jsem taky vyzkoušel spoustu odrůd, na jídlo jsou nejchutnější cherry odrůdy, do salátu mám Bejbína, která se dají sníst i tak, klasická velká rajčata už ani nepěstuju, protože mi prostě nechutnají. Chuťově nejlepší je drobné cherry Sweet... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|