|
Příspěvky uživatele - 167.218
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak na jarní střih, 4.4.2019 nojabrskaja vysadena na jesen, zastrihnuta na spiciak, namiesto kostrovych konarikov ma kvety, aky dalsi postup navrhujete? vdaka, tom | | Broskvoně - každoroční ztráty, 27.3.2019 peter, mne zatial nepodrastaju ani myrobalanove podnoze, ale tak 2-3 rocne stromceky, uvidim co bude dalej, zatial taketo skusenosti s podrastanim nemam.
marek, vzhladom na nase teple a suche polohy, coraz castejsie extremy v pocasi, bude... celý příspěvek > | |
| | Broskvoně - každoroční ztráty, 26.3.2019 marek, mal som radost a redhaven na rubire a montclari (ktora na com uz neviem), obe isli von z dovodu silnej chlorozy. robit usudok z 2 stromcekov si netrufam.
peter, na adesote mam bystricku slivku z plantexu, vysadena na jesen, "vraj-info z... celý příspěvek > | | Rozkvétání 2019, 25.3.2019 v nedelu rano pri nitre.
mandle nad zahradkou a moje marhulky, springblush samy kvet, madarska kvetov skromnejsie a bergeron-na nom plody nebudu, stale "formujem-zdviham" korunku. tom | | Lucasova, 22.3.2019 ale ved desert este legenda nie je (aj ked raz mozno bude) :) | | Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 20.3.2019 mame to otocene, u mna vcera prolectus, po odkvitnuti dam signum :)
pripomienka o posunutej vegetacii..takze tento rok to vyzera byt este o 2 tyzdne rychlejsie ako minuly? | | Kompost (zapáchající) a sousedé, 19.3.2019 ci kompost smrdi alebo nie zalezi od starostlivosti a pouziteho materialu. kompost uz neprehadzujem, davam tam vsetok organicky odpad (trava, listie, podrvene konariky, slepacince, hobliny, kuchynsky odpad) a zapach tam je celkom silny. pravidelne... celý příspěvek > | | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 18.3.2019 Marek, co das ako prvy postrek? Tom | | Moniliový úžeh peckovin 2019, 15.3.2019 ako postrekujete koskoviny? pred a po odkvete, to mi je jasne. ale cas kvitnutiar je rozdielny dost, staci 1.postrek ked zacne kvitnut prva "peckovina" a druhy ked dokvitne posledna? alebo postrekovat viac krat vzdy len konkretny strom? | | Mandloň - opylení broskví, 14.3.2019 niekde som cital, ze mandlu by mala opelit aj broskyna, ale ze potom boli jadra horke aj u sladkych mandli. tuto info berte prosim s rezervou, mne sa to tiez nepozdava :) | |
| | Broskvoně - každoroční ztráty, 12.3.2019 st.julien mi rastie rovnako silno ako broskynovy semenac, cca 15-30cm prirastky, mandla raz tolko, 50cm v pohode, gf ma takmer metrove prirastky. na mandli mam 2 broskyne, na gf677 tiez len dve, navyse len par rokov, tak vypovedna hodnota je nizka | | Asimina Triloba, 12.3.2019 prvu zimu som ju radsej obliekol, ale dnes ju odbalim. to provizorne zatienenie proti letnemu slnku, mam ho nechat aj druhy rok? | | Asimina Triloba, 11.3.2019 Ahojte, asiminu mam od leta, mozem ju uz "odzimovat"? tom, nitra | | Broskvoně - každoroční ztráty, 11.3.2019 Marek, uplny suhlas - aspon vzhladom na moje 3rocne skusenosti. mam broskyne na gf677, mandli, st.julien aj na bros.semenaci a gf677 v ilovitej suchej pode rastie ako besne. tom | | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 20.2.2019 ja som vcera - 19.2. osetril sulkou, broskyne a nektarinky, + vysadbu z jesene 2018. zaciatkom marca dam este kuprikol rovnako ako na jesen. lokalita nitra | |
|
|
|
|