|
Příspěvky uživatele - 232.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nové listy a výhony paprik jsou zakrnělé a deformované, 30.6.2017 Dobrý den. To určitě ne, roztočík to není, po jeho napadení jsou listy sice zkrabatělé, ale jinak a navíc jsou na nich patrné stopy sání. Hledala jsem na mnoha servrech a téměř jistě se jedná o fytoplazmu. Je přenášena křísy, hostitelských... celý příspěvek > |  | Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2017 Zdroj - českéNápady.cz - choroby rostlin rajčat. Jsou tam nejčastější choroby i fota. |  |
|  | Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2017 Co znamená kroucení listů u rajčat
Kroucení listů rajčat může mít více příčin. Jednak je mohou způsobovat škůdci jako mšice nebo svilušky. Další příčinou může být takzvaná abiotická porucha, způsobená jak nedostatkem vody v půdě, tak i přemokřením.... celý příspěvek > |  | Zloutne mi cesnek, 9.6.2017 Dobrý večer. Obávám se, že Váš česnek virozní je. Tedy na sadbu nevhodný. |  | Cibule - sadba?, 6.3.2017 Ano, to všechno vím, jen jsem chtěla sdělit svou zkušenost. Je to prostě alternativa k raným výsevům. V nízkých nadm. výškách nemá valný význam. MH |  | Cibule - sadba?, 6.3.2017 Dobrý den.V časech hodně minulých se na Vysočině cibule často předpěstovávala z důvodu dlouhé zimy. Určitě se Vám to podaří, také jsme ji párkrát předpěstovávali - hlavně šalotku. Zprvu jsem tomu moc nedávala, takové nitečky, ale úspěch se pokaždé... celý příspěvek > |  | Papriky pro 2017, 13.1.2017 Dobrý večer. Všem moc děkuji. Rozčiluje mě marná práce, na zahradě zejména. MH |  | Papriky pro 2017, 12.1.2017 Já jsem kupovala od Ing. Teclové vážené osivo už od konce osmdesátých let, dostávala jsem vždy i vzorky nových odrůd. Papriky jsme pěstovali ve větším množství / tedy hlavně přísadu/ a byla jsem vždy spokojená. Předloni jsem celou zásilku reklamovala... celý příspěvek > |  | Papriky pro 2017, 12.1.2017 Dobrý den. Chtěla bych poprosit o sdělení aktuální zkušenosti s paprikami Libera, má-li je někdo z návštěvníků tohoto serveru. Poslední dobou byla klíčivost velmi mizerná, ale mohlo se to změnit. Moc děkuji. MH |  |
 |
|
|
|