|
Příspěvky uživatele - 53.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte rostlinu?, 16.4.2018 Pryšec křižmolistý!. Foto asi loňské. Už v minulosti byl tady dotaz. Prý odpuzuje krtky.Alergici pozor! Všechny pryžce na řezu vylučují,,mléko! Ptáci přenesli semínko. Po dozrání seminka v lusku pěkně rozstřelují do okolí. Po... celý příspěvek > |  | Moření sazečky v NaCl, 16.4.2018 V jednom nejmenovaném pořadu v TV radili cibuli sazečku,,namořit" do roztoku kuchyňské soli. Polévková lžíce na 1l vody.Má to význam, dá se tomu věřit??? |  |
|  | Co je to?, 15.4.2018 ??? Aby dotaz nezapadl v zapomnění. Celer to určitě není! |  | AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 Když už rodiče na to nestačí, posekám to já! Nemusím nic nového kupovat! |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 12.4.2018 Zapomněl jsem dodat, že těch květů je sotva polovina než v r. 2017. |  | Spodní listy česneku žloutnou, 10.4.2018 Loni brambory, na podzim zarytý uleželý kompost-převážně listovka.Možná, že to bude i zimní vláhou. Zde ta trocha sněhu dlouho nevydržela. Ta jiná lokalita, kde je taky ten stejný Dukát, je OK, ani kompost neviděla mnoho let, natož... celý příspěvek > |  | Spodní listy česneku žloutnou, 10.4.2018 Asi ten Dukát a Vekan má vyšší nároky i když jsou všechny odrůdy vedle sebe.Ivan+ Kavkaz jsou OK. Zbytek Dukátu, který mi nevyšel na připravený záhon, mám v jiné lokalitě a ten je také OK. |  | Spodní listy česneku žloutnou, 10.4.2018 Dukát ze stejné várky vysazený na jiném místě bez vady!!! |  | Přezimování paprik?, 10.4.2018 Nepřezimovala mi! |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 9.4.2018 Během včerejšího teplého dne okolo 19°C, VP už rozevřela svoje květy. Doufám, že dozraje! |  |
|  | Spodní listy česneku žloutnou, 8.4.2018 Dvě odrůdy (Dukát, Vekan) mi už žloutnou. Vedle odrůda Ivan + Kavkaz (nejistého původu) jsou zcela v pořádku.Česnek byl společně mořený před sadbou, přesto velké rozdíly, jak ve velikosti vzrůstu,(tu ještě chápu),ale rozdílné žloutnutí natě??? ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|