|
Housenky na tresni i jabloni... co je to?, 8.6.2018 Pro 33.3 To není brouk ale housenka!!! Ale čeho?- se ptá tazatel!!! |
 |
Málo kuliček na rybízu, 29.5.2018 Já si myslím, že ty kuličky tam byly. |
 |
|
 |
Praxe v pálení, 28.5.2018 Jedině oficiální pálenice v okolí!!! S domácí pálenicí se nikdo nechlubí! |
 |
Co je to za škůdce?, 28.5.2018 Pane Bože, to je mšic!!! Nebo to jsou malé housenky! Špatně to vidím! Mravenci svědčí o přítomnosti mšic! |
 |
Zásah randapem, 25.5.2018 Hlavně to ustřihnout sousedovi, třeba i ruce! S klokočím neporadím! Možná by bylo lepší, klokočí ostříhat, ale jestli to pomůže??? Já podobně zlikvidoval jeden keřík rybízu. Čí je plot? Možná by pomohl pro příště zákryt u plotu! |
 |
Přežily semena tykve sucho?, 18.5.2018 Že by to bylo jako s bramborama? Teplotou zeminy??? Nebo nějaký škodič? |
 |
Tvrdá pažitka, 18.5.2018 Já ji mám taky tvrdou, protože už odkvetla. Tak jsem nějaké trsy ostříhal nakrátko. Pažitka má více odrůd. |
 |
Brokolice, 17.5.2018 Brokolici proto vysazuji až koncem léta! Nechávám i někdy přes zimu! |
 |
Instalace sacího koše do potoka, 17.5.2018 Asi nic moc na pevno bych raději neřešil! Co když vás někdo,,bonzne"= udá!!! Asi bych řešil přenosné čerpadlo, načerpal a uklidil!!! ,,A ticho po pěšině" |
 |
Buk ze zahradnictví napadený larvou ve dřevě, 17.5.2018 Souhlasím!!! Vyměnit!!! |
 |
|
 |
Plastový kompostér a žížaly, 15.5.2018 Záleží na tom, kde se jim bude líbit víc!
Dne 23.7.2018 ještě připisuji další poznatek. Obec zapůjčila zájemcům zdarma kompostéry. V komposteru jsem nenašel žížalku a vedle v ohradě je nalézám. To znamená, že jim asi něco v tom komposteru vadí!... celý příspěvek > |
 |
Slepička nebo kohoutek?, 26.4.2018 Nechte ještě dorůst a potom poznáte sama. |
 |
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 24.4.2018 Jak je sklízíte??? Babička říká, že,,zemňák má slyšet v poledne kostelní zvony". |
 |
Klamita jménem jmelí střední Morava, 16.4.2018 Dotaz na xxx 155,224. Kde to je???Já myslel, že roste všude v ČR. |
 |
Poznáte rostlinu?, 16.4.2018 Já už zapomněl. Vyskytlo se mi to na zahradě už před lety! Letos vám vysemení. |
 |