|
Příspěvky uživatele - 242.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cascade, 25.9.2015 Slysel jsem na ni velkou chvalu, pochazi snad z Kanady. Par dni zpatky jsem koupil 2 kila, tak musim pockat az dozraje. Da se nekde koupit stromek? |  | Ohenry, Guglielmina, Fairtime - velmi pozdni broskvone, 2.9.2015 Diky za informace, ja uz mam Cresthaven skoro snezeny. Hodne me to zajima, protoze jsem tu na foru zatim zadne informace nenasel a zrovna Fairtime a O'Henry chci na podzim koupit. Nekde jsem slysel, ze by v nasich podminkach mely vsechny dozrat.... celý příspěvek > |  |
|  | Daple dandy pěstování, 31.8.2015 Bavime se o tom, jak zahradnictvi podvadi a vy mne date jako zdroj dalsi zahradnictvi. Kdyz se podivate na stranky davewilson.com, coz je vyhradni zastupce Zaigera v USA (velkoobchod od kterych stromky kupuji ostatni skolky, ktere prepordavaji... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 31.8.2015 Ja ve Straznici kupoval tresen Lapins, ktera dozravala tesne po Burlatu :(
Cresthaven je ale v poradku. V Ostrohu jsem dopadl podobne. Santa Rosa byla mala o trochu vetsi nez myrobalany, cervenomasa a dozravala o 14 dni driv nez mela. Dapple... celý příspěvek > |  | Daple dandy pěstování, 11.8.2015 Chlapi, to nepozna asi nikdo, klidne to muze byt nejaky semenac z dilny nejakeho Polaka
Ja ho mel taky, ale uz je venku. Nechutnal spatne, ale slupka byla fakt celkem kysela, co si pamatuju. Jen by me zajimalo, jestli Ostroh ten nazev "Daple... celý příspěvek > |  | Meruňka Puget Gold, 2.8.2015 Zrovna dneska jsem videl fotku Puget Gold, tady je (treti prispevek od konce), tak muzete porovnat. Doba zrani by souhlasila a vypada i dost podobne, tak by ta vase mohla byt prava :)
|  | Třešeň Sweet Early, 15.7.2015 Zajimal jsem se o ni, ale nakonec neporidil. Dozrava jen asi o den dva pred Burlatem a pry ma dost problem s plodnosti. Potvrdil mne to i znamy, ktery o ni mluvil jako o ne moc dobre odrude. Nasel jsem i srovnani hodne odrud tresni a tam s plodnosti... celý příspěvek > |  | Cherry Plums, 1.7.2015 Tady primo od zdroje:
Sprite a Delight cherry-plums jsou Zaigerovy interspecificke hybridy: Prunus salicina (Japonska slivon) x Pr. cerasifera (myrobalan a.k.a. cherry plum). Jejich hlavni vyhodou je pravidelna plodnost v relativne narocnem... celý příspěvek > |  | Cherry Plums, 1.7.2015 To jsou takove americke myrobalany. Driv byly popularni diky malym narokum a odolnosti vuci mrazu. Mezi nejznamejsi patri Sprite a Delight (Zaiger). Pak taky treba v Kanade Manor, Opata, Sapalta, Convoy atd.
Sprite se da sehnat i v... celý příspěvek > |  | Rubista, 20.6.2015 Chlapi, ten muj odkaz nikam nezmizel, akorat je v jinem vlakne (myslim nejrannejsi merunky). Tady jeste jednou:
Abrikozen
Jo a nevim, jestli vam to pomuze k identifikaci te vasi "ceske Rubisty", ale peknou tabulku zrani i popisy odrud ma... celý příspěvek > |  |
|  | Prodej podnoží, 19.6.2015 Pan Kostiha prodava podnoze i po min kusech, kupoval jsem u nej asi 40 zelenych ryngli. Pochybuju ale, ze by kvuli takovemu malemu mnozstvi zasilal. Bohuzel nevede jablonove a hrusnove, pro aktualni nabidku nutne zavolat.
Je pravda, ze sehnat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|