|
Dione, 6.10.2018  Pane Vysloužil, pročítám diskuse o jablku Dione.Včera jsem byla na výstavě v Častolovicích a konečně jsem po 20 letech našla odrůdu jablka, ktero jsem leta hledala.Koupila jsem totiž stromek blumy a nakonec to je jablko.Měla jsem ho sebou a podle... celý příspěvek > |
 |
Prosím o určení odrůdy, 20.9.2018 Prosím znova o posouzení odrůdy. Na stromě svítí a já nevím jestli je již otrhat.Děkuji Míla |
 |
|
 |
Prosím o určení odrůdy, 19.9.2018  Dobrý den, měla bych velkou prosbu o určení odrůdy.Jablko je naroubované z neznámého roubu... jenom vím, že jsem chtěla něco pozdního... Je 4 roky a jsou docela velká... matná...jsou sladoučká a mají docela kratoučkou stopku..(i když některé má... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň jádrovin 2018, 5.9.2018  Tak jsem hrušku rozpůlila a taky ochutnala.Je tvrdá jako řepa a semena ještě bílý..(přitom padaly)..,sladoučký a hooodně štavnatý..Míla |
 |
Sklizeň jádrovin 2018, 4.9.2018  Moc prosím i název hrušek.Letos poprvé zarodili a je to z darovaného roubu... moc děkuji Míla |
 |
Pěstování kukuřice cukrové, 14.7.2018  Zdravím-U cukrové kukuřice mě v květenstí udělal klas.Mám ho vylomit, nebo normálně dozraje i když není v lupenech Děkuji Míla |
 |
Nepostříkal jsem stromky, 5.7.2018 jejjejjej-to snad nééééé-hned vedle této mladé mám 10letou blumu a z druhé strany také starší švestku... Snad se nenakazííí.To fakt není proti šárce lék??jenom vykopat?-Míla |
 |
Nepostříkal jsem stromky, 5.7.2018  Prosím, vidí tady někdo z vás příčinu takto flekatých listů na švestce???-co s tím dělat??? Moc děkuji za rady Míla |
 |
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 10.6.2018 Takto vypadá záhon ihned po odkrytí... Poté se do hloubky musí vybrat celé hnízdo, co na tom není k pochopení... Pěstované brambory v řádcích nakopčené, tam také jsou zelené co vykouknou ven... A dírky také samozřejmě některé mají, to snad všichni... celý příspěvek > |
 |
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 10.6.2018  zapoměla jsem brambory poslat... |
 |
|
 |
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 10.6.2018 Zdravím... omlouvám se, že reaguji na dotaz teprve ted.Začala jsem sázet brambory pod silnou černou neprodyšnou folii. Poté začali vyrábět prodyšnou a od té doby (11let) dávám tuto.Vlkádám lonské brambory-letošní samozřejmě také přiložím... Brambory... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň česneku, 4.6.2018 Prosím o radu, zda mám postříkat česnek proti plísni, když jsem našla 5 plesnivých ze 100.Ty s plísní byly žluté a už ležely, ale ostatní jsou pěkné zelené. Děkuji za případnou radu Míla |
 |
Mars, 4.5.2018 Jsem vzorná žákyně a postupovala jsem podle vašich rad. Mockrát děkuji Míla |
 |
Mars, 3.5.2018  Letos už vyráží a já nevím jestli spodní listy nemám aspon metr od země oštípat. Foto není kvalitní, ale snad někdo poradí Míla |
 |
Mars, 3.5.2018  Mohla bych dostat radu, co dál s ořešákem Mars.Je 3 rokem.Foto je z lonska
.Děkuji Míla |
 |