|
Příspěvky uživatele - 167.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychanie stareho kra revy, 3.7.2018  ahojte pani,
v priebehu par dni mi zoschol stary ker. prikladam foto, viete identifikovat problem a poradit riesenie?
mna napadlo ako prve obrat urodu - hlavne zachranit ker,.. |  | Co chýba vinicu, 22.6.2018 pan SPCH, vasa odpoved je smerovana na mna? nedostatok vody sa mi nejak velmi nezda, kedze je to stary ker.. |  |
|  | Co chýba vinicu, 19.6.2018  Ahojte, nedostatok horcika? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 19.6.2018 dimilin, integro,..je pre malospotrebitela dostupne este nieco podobne?..co nelikviduje uplne vsetko |  | Jablone na skladovanie - doporucene odrody, 18.6.2018 admiral 5ks na jesen vysadene, niektore "navyse" konariky som zatazil a ohnul dolu, tak mozno bude buduci rok aj prvy vlastny :)
...tento rok som mal par admiralov (nie vlastne), ale s tou skladovatelnostou to az take dobre.chutovo super, opticky... celý příspěvek > |  | Broskyňa - čo s ňou?, 13.6.2018  Ahojte,
nechcem zakladat nove vlakno, kedze nazov tohto vlakna a moja otazka su vlastne rovnake.
mam Redhaven na broskynovom semenaci, zlte listy, slabe prirastky, 4 postreky zelezom a aj pomerne dost siranu amonneho..oplati sa stromcek... celý příspěvek > |  | Listy jabloně - pokroucené, křehké, děravé, olámané, 13.6.2018  Strupovitost/chrastavitost,
Vera, takto vyzera na plodoch.. |  | Uz nekde uzraly tresne?, 13.6.2018  Regina, podnoz gisela 5, okres Nitra. |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 8.6.2018 michal, zacnem od konca.
stare marhule zarodili aj v 2012 (tusim vtedy bol silny mraz?), resp co si pamatam tak poslednych 10 rokov na jedlo z nich bolo vzdy - ale su medzi domami.
springblush, madarska aj bergeron su rovnako stare ale... celý příspěvek > |  | Rubinola - řezat či nechat být?, 7.6.2018 Dobry den pan Poleha,
neviem ci myslite mna, kedze som zasadil na jesen 5 admiralov, a aj 4 topazy :)
admiral aj topaz nam chutovo vyhovuje velmi, myslim ze dat z 30 jabloni 5x admiral a 4x topaz nie je na skodu, ale uvidime aka bude realita.... celý příspěvek > |  |
|  | Nejranější odrůdy meruněk II, 7.6.2018 michal, ano, postrekoval som 2x.
prvy postrek bol 2-3 dni pred zaciatkom kvitnutia marhul, springblush mi kvitla prva. druhy postrek viac ako tyzden po odkvitnuti springblushu (ked odkvitla moja posledna marhula). v oboch pripadoch som pouzil... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 6.6.2018 u nas mal spring blush uspech, takze poziadavka rodiny je vysadit este jednu..rozmyslam na jesen medzi Radkou a Leskorou (zaroven vyplnia cas medzi springblush a mdaraskou+VP - vp este nemam, bude na jesen).
Vyborne recenzie tu na fore su na... celý příspěvek > |  | Uz nekde uzraly tresne?, 5.6.2018 dakujem za reakciu aj ked ste Milos, a nie Petr :)
rivan u mna zabodoval velmi (uz sa s tym opakujem), ale fakt sme si na nich pochutili, skratka 1. ovocie v tom roku. je presne o mesiac skorsi ako moja stara ceresna.
na burlata a karesovu sa... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk, 1.6.2018  31.5.2018 a spring blush v nitre je uz jedle, wauu
|  | Uz nekde uzraly tresne?, 31.5.2018 Petr, rivan mi uz zarodil, karesova a burlat su od len jesene na mahalebke, ked si najdete cas, dajte porovnanie rivan/burlat/karesova :)
len tak pre zaujimavost a tiez to viete aj pekne popisat ;) |  |
 |
|
|
|