Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2016, 30.11.2015
U nás poprvé vyzkoušena odrůda SCHIRLEY f 1,veliké množství plodů a zajímavé u nich je, že jdou loupat ihned po utržení.Krásná barva a chut opravdu rajčatová.Pěstovala jsem ve foliáku, ale příští rok vyzkouším i venku a i ve skleníku at můžu... celý příspěvek >
Sázení a pěstování malin, 15.11.2015 Obsahuje fotku
I když se to nezdá, tak husté jistě nejsou a dozrají po celém obvodu.vystříhávám všecky malé výhonky během roku a ponechávám pouze dokola ty kvalitní tak akorát. Po provázcích obtáčím plodící pruty, ty potom ustřihnu u země... Na zimu obsypu... celý příspěvek >
Sázení a pěstování malin, 14.11.2015 Obsahuje fotku
Já jsem vykopala díru, po obvodu dala silnou folii, vyhnojila a zasadila jednu sazenici. Pět let plodí neskonale krásné plody a manžel mě svařil kruh a prostředkem zatloukl tyč. K malinám je perfektní přístup a sekačka si lehce poradí s obsékáním... celý příspěvek >
Lucasova, 20.10.2015
Gratuluji vám k hrušni.  I já mám stejný strom se 4 odrůdami jablek a jsem velmi spokojená. Zvonkové-dublet-mantet a jedna větev šampion. Všecky již plodí a strom je v bezva stavu. Původně to byla odrůda mio, ale nesplnovala nárok.  Míla
Má smysl pěstovat Melodii?, 14.10.2015
Před 10 lety jsem koupila melodii do palmety spolu s denárem a glostarem, tenkrát kvůli barevnosti. Dnes je melodie zcela přeroubovaná jinýma odrůdama a již znova plodí. Ovoce se fakt nedalo jíst! Míla
Ani kapka nazmar, 5.10.2015
Taky se pochlubím... Vyřazený bazén, který už nefungoval.. (límec je úplně rozleptaný),tak jsme ho postavili na místo, kde nepřekáží a do límce jsme postupně nacpali petky, aby udržel vodu. Necháme ho přes zimu a již ted přečerpáváme vodu ze střechy.... celý příspěvek >
Lobo, 29.9.2015
Ani nedýchám při prohlížení vašich přízpěvků... Je to pastva pro oči a duši. Jen tak dál a at se daří... Nádhera a určitě mnamka.    Míla
Výsadba vinné révy, 23.9.2015
Bohužel už neroste. Je vykopaná a mám sazenici ve skleníku přihrnutou zemí a čekám na nějakou radu. Všude se píše, že se sází na jaře, tak právě nevím, jestli ji zasadit na místo už nyní... Svitavy... Míla
Výsadba vinné révy, 23.9.2015
Dobrý den. Dostala jsem sazenici révy. Byla na jaře zahřížená a nyní odstřižená z důvodu místa. Má krásný 25-30cm bohatý kořen. Má 3 výhony síly tužky a délky 1.5 m. Prosím znalce o návod co ted??? Místo jsem vybrala u pergoly. Moje představa je... celý příspěvek >
Charneuská (Fondante de Charneu), 21.9.2015 Obsahuje fotku
Zdravím a také posílám foto Charneusky. Jen bych se ráda zeptala, jestli ty hrušky protrháte. Mě plodí pospolu i v trsech. Ještě mají světlá jádra, tak myslím týden-dva se sklizní počkám. Míla
Jak uchovat hrozny vinné révy, 11.9.2015 Obsahuje fotku
Zdravím, já v půlce června stříknu révu, poté ji navléknu na začínající hrozny sáčky, ušité z buničiny a nyní jíme již zdravé, nenazobané a čisté víno. Pytlíky již 3 rokem navlékám a po sklizni vyperu v pračce a opět použiji. Stojí to za tu práci.... celý příspěvek >
Odrůda jabloně, 10.9.2015 Obsahuje fotku
Ještě jsem je byla vyfotit. Míla
Odrůda jabloně, 10.9.2015
Nechci se mýlit, ale tipla bych koženák. Mám na zahradě strom se stejnými plody. Letos je abnormálně obalený a jsou to veliká jablka a nám moc chutnaj. Jen ta kůra musí pryč. Jak se ale jmenuje, to bohužel nevím. Míla
Sklizeň 2015, 21.8.2015 Obsahuje fotku
Svitavy - také nějaká rajčátka popraskala, ale datlová zůstala netknutá. Zkusila jsem jednu skleničku naložit jako okurky (jen na zkoušku), ale všechna popraskala. Děti se ale o ně perou, tak to ani není potřeba a ostatní, co byla prasklá, jsou... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 14.8.2015 Obsahuje fotku
Pěstitelky a pěstitelé... Přiznám se, že jsem vloni na návštěvě u známých mé kamarádky viděla na jejich zahradě rajčata, která se mě velmi lébila a zarazilo mě, že tam jiná neměli.potajmu jsem si 2 rajčátka strčila do kapsy a nechala uzrát a dnes mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika