|
Příspěvky uživatele - 254.91
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Stanley, 15.8.2017 Prosím, děláte pravidelný letní řez u Stanley? Mám vysazený r.2000 a zatím byla pouze jediná solidní úroda. Každoročně je strom z jara zcela bílý květy a pak není ani na ochutnání... Děkuji Míla
| | Druhá sklizeň brambor?, 10.6.2017 ještě z blízka... Míla | |
| | Druhá sklizeň brambor?, 10.6.2017 ještě z blízka | | Druhá sklizeň brambor?, 10.6.2017 Posílám foto z lonska.Po sklizni jahod vysázeny zbytky brambor, které jsme nevysázeli a zůstali ve sklepě.Hodně naklíčili, ale opatrně položili do hlíny.Výsledek- ÚRODA SUPER.Jen bylo už hodně mokro, tak se špatně vykopávaly, ale ten kousek pozemku... celý příspěvek > | | Proč pupeny neraší, 26.5.2017 Ještě pohled na celou sazenici..MÍLA | | Proč pupeny neraší, 26.5.2017 zdravím... Prosím vás o radu..musím zcela zlikvidovat révu z pergoly, když nikde není ani jediný pupínek??Vloni bylo úrody mnoho, ale letošní mrazy -27 asi zlikvidovali celou sazenici.Nebo má nějakou šanci?,nebo zkusit kus vedení odstřihnout, jestli... celý příspěvek > | | Roubování okurek 2017, 6.5.2017 Pani jiřino, prosím,mohla byste mě říct, kdy můžu z naroubované okurky sundat úvazek??Sazenici jsem vysadila již do skleníku, a krásně roste a musím ji přivázat k opoře?, moc děkuji MÍLA | | Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017 Jasně, že jablíčko je králem ovoce.Křížaly, mošt,povidla, kompot,burčák,?"!!!?!!! i když si pochutnáme na sezoním ovoci, tak jablko vždy zůstane na prvním místě. MÍLA | | Roubování okurek 2017, 27.4.2017 Mockrát děkuji za odpověd p. Jiřino MÍLA | | Roubování okurek 2017, 27.4.2017 pani Jiřino, vysela jsem jediné semeno dýně-neznám, nevím,zkrátka se mě objevilo mezi semenama.Už krásně vyrostla asi 15cm sazenice a začala jakoby do boků se rozrůstat.Chtěla jsem ji vyhodit, ale pak jsem narazila na vaše roubování, tak jsem jednu... celý příspěvek > | |
| | Kdy papriky do skleníku, 18.4.2017 Za reakce a nápady moc děkuji. Byl to takový momentílní nápad, když člověk vidí ty mrazy a papriky se opečovávají už od února, tak člověk vymýšlí všecko možné. Broskev ani kvítek, merunka ani kvítek, třešen začíná otvírat kvítka, taktéž hrušky a... celý příspěvek > | | Kdy papriky do skleníku, 17.4.2017 Dotaz-mám papriky vysazeně ve skleníku již 4 týdny a krásně rostou. Ted se chystaj velmi nízké teploty, tak mám o ně strach. Mám je zakryté netkankou a ještě folií, přesto přemýšlím je na těch několik dní ze země opatrně vyjmout a poskládat třeba do... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 12.4.2017 Tak v kalendáři mám napsáno k datumu 7.1...-27.7 mráz jako prase.Strom je desetiletý a je u severní zídky. Mrzí mě to, ale mám ještě zásoby z lonska, tak snad příští rok... MÍLA | | Rozkvétající broskvoně, 12.4.2017 Redhaven je moje broskev. Denně postojím pod ní pár minut a hledám a hledám a hledám jediný kvítek. Nic, jen malinkatý suchý pupeny... takže Svitavy nic... a merunky vypadaj úplně stejně..,také ani n. MÍLA
| | Ochrana ořešáku před mrazem, 5.4.2017 Stejný promlém mám i já.Mám špičák, dole narostla malá větvička a po obvodě začali rašit lístky. Kdyby přišli mrazy, tak napíchnu okolo tyčky a vrstvou netkanky obalím, snad bych ho zachránila... Možná i na noc nasadit igelit. pytel ještě... celý příspěvek > | |
|
|
|
|