Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spodní listy česneku žloutnou, 17.6.2015
Mám to chápat, že není napaden nějakou plísní, ale že mám vydržet a posléze sklidit... Ulevilo se mi a moc děkuji. Jste geniální, ano je to odrůda Tristan. Míla
Spodní listy česneku žloutnou, 17.6.2015 Obsahuje fotku
Ještě jeden obrázek stroužkového... Míla
Spodní listy česneku žloutnou, 17.6.2015 Obsahuje fotku
Prosím o názor. Česnek ze semen již polehává a ze stroužků je také poschlý. Je již připraven k uskladnění, nebo má nějakou chorobu?? Sázený je v listopadu - stále krásně zelený a ted během 3 týdnů takto zežloutnul.  Díky za odpověd Míla
Málo třešní, 11.6.2015 Obsahuje fotku
Moje třešinka má stejný problém. Je to burlat a třetím rokem plná květů, ale plody, co se udělají, tak ještě zelené opadnou. Vidíte někdo, kde je problém? V okolí třešně běžně rodí... Díky Míla. Jinou foto nemám, ale třešen je u pivonky.
Slimáci, 21.5.2015
Do ostří špachtle vyříznout véčko a ti slimáci neuniknou!!! Přepůlíte je lehce. Míla
Rajčata pro sezónu 2015, 15.5.2015
Svitavy 7.00hod, buničina na záhonech úplně tvrdá a všude bílo.Auta namrzlá, přitom teploměr na zemi ukazuje +1??? Doufám, že merunky a broskve to nepoškodí. Ještě bude asi hůř v pondělí... Míla
Natahovací hadice, 21.4.2015
Ano, pokud by ta hadice měla mít pouze jeden směr, tak snad, ale když potřebuji přecházet z místa na místo, tak s ní nejde moc manipulovat. Teda alespon nám to podle představ nešlo. Míla
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.4.2015 Obsahuje fotku
tak jsem je dnes nafotila.Míla
Natahovací hadice, 20.4.2015
Tak my jsme ji koupili hned, jak se objevila na trhu a pouze se natáhla a vyzkoušela. Od té doby je uklizena v originál krabičce. Sice se opravdu natahuje tlakem vody, ale nejde s ní už pohybovat (popotahovat...). A to my právě na zahradě... celý příspěvek >
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.4.2015
Ano, na podzim zryto, nahnojeno kravským hnojem. Míla
Posypala jsem dus. vápnem (cca 10dkg na metr), pak hrabičkama prohrabala a upravila a nakonec prolila několika konvemi. Poté položila igelitovou folii a po 4 týdnech jsem zahon opět pohrabala a pozasela přísadou a salátek. Tak to bylo moje hnojení... celý příspěvek >
Tak jsem pročítala příspěvky a někde tam jsem to vyčetla... A pani Dano - věřte nevěřte, dnes ráno jsem opět prošla ve skleníku brambory a poj jednou jich bylo 27. Příště vezmu foták a vyfotím... Nechápu ale, že jich tam je taková síla - vždyt toho... celý příspěvek >
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 18.4.2015
I dnes jsem prošla všecky půlky brambor a přidala jsem i pár jablk a všuce opět byly. Jsem ohromená, kolik se jich v půdě nachází, když bylo použito dusíkaté vápno... Míla
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 17.4.2015
Jupííí, tak v každé brambůrce byl zavrtaný a jen jsem je povytahovala a rozmačkala. V jedné půlce brambory byly dokonce 4. Sláááva. Budu pokračovat. Míla
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 16.4.2015
mám tentýž problém...15 sazenic a již 4 uvadli a byly odděleny od kořenu a vždy v zemině pod kořenem je jedna nebo 2 tvrdé 1-2cm žluté cosi... prý pomůže rozkrojená brambora položit na záhonek řeznou stranou na hlínu... tak prý nalezou do ní... hned... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika