|
Příspěvky uživatele - 248.228
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Uhorky hynu, 19.5.2018 Padání klíčících rostlin? | | Zasychání koncových větví jabloně - je to spála?, 19.5.2018 Pokud by to byla spála, tak jedině vykopat a spálit... Je to karanténní choroba, léčit se nedá. Jestli to je, nebo není spála, vám ze vzorku určí v rostlinolékařské labratoři. Ta hákovitě ohnutá větvička je divná, ale může to být náhoda (možná... celý příspěvek > | |
| | Odrůda angreštu, 19.5.2018 Úplný rezistent je červený Karát (tvar slzy), je sladký. Ale roste jako blázen, musí se prostříhávat i během léta, jinak má půlmetrové přírůstky. Lída | | Pokojová mini růže- mrazuvzdornost, 17.5.2018 No u nás je vespod písek, tak mají dobrou drenáž. Ale tu nejstarší mám zasazenou venku odhadem už minimálně 16 let. Lída | | Střídání rakytníku a aronie, 17.5.2018 Pokud to budete mít všechno keře, tak počítejte s tím, že rakytník bude 2x tak vysoký jako aronie. A navíc rakytník vyhání pod zemí do okolí výhonky, které budete muset odstraňovat.
Jinak rakytník dělá keř dole užší a nahoru se rozšiřuje, aronie... celý příspěvek > | | Pokojová mini růže- mrazuvzdornost, 17.5.2018 Na záhonech normálně rostou jako jiné růže, také je tam mám. Některé rostou lépe, některé hůř - jako všechny růže... Tak, jako ke všem, na zimu nahrnuji kompost a pokud mám, zakrývám chvojím. Lída | | Bílé skvrny na nových výhoncích borovice, 17.5.2018 Nejspíš nějací červci. Postříkat Mospilanem. Lída | | Neznám druh trávy, 17.5.2018 Je to ostřice, ale odrůdu nevím, objevila se mi sama u jezírka. Lída | | Zkroucené listy růží, 16.5.2018 Jistější je to otrhání listů (pokud byste ovšem nemusel otrhat všechny). Lída | | Okrasný Habr - cosi na listech, 16.5.2018 Oboje to jsou hálky. Je tam nějaký vlnovník nebo hálčivec. Lída | |
| | Monilioza?, 15.5.2018 Kdyby to byla monilie, tak to najednou zvadnou a úplně zhnědnou všechny listy na větvičce (protože houba ucpe všechna vodivá pletiva), což u vás není. Lída | | Co je to, 15.5.2018 Nějaký střevlík - žere hmyz, pavouky, žížaly. Lída | | Pérovník x kapraď samec, 14.5.2018 Nevím, jestli to jsou hlavní odlišovací znaky, ale u mne má pérovník jemné vzdušné světlezelené listy, vyhání pod zemí oddenky do širokého okolí, takže občas vyrazí třeba v růžích. K podzimu vyrůstají tmavěhnědé plodné listy (ideální do suchého... celý příspěvek > | | Aká je to burina a ako sa dá zničiť?, 13.5.2018 Nám v osadě rostla za boudou s čerpadlem, díky neustálé likvidaci nadzemních částí vymizela. Lída | | Co chybí černému rybízu, 13.5.2018 Obávám se, že je to virové onemocnění (přenos mšice). Lída | |
|
|
|
|