|
Příspěvky uživatele - 39.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vlašský ořech - jak ořezat?, 4.8.2024 Je to tak, je mi to jasné... Díky za rychlé odpovědi. |  | Vlašský ořech - jak ořezat?, 4.8.2024 Děkuji za odpovědi, asi tedy nějak hezky ořezat a nečekat, že někdy bude plodit. Na přesazení není místo... |  |
|  | Vlašský ořech - jak ořezat?, 4.8.2024  Prosím znalce o popis, jak oříznout ořech - viz. obrázek.
Chci výšku stromu nejvýše cca 2 metry - na dosah. Může takový strom plodit? |  | Prosba o určení stromku, 25.6.2023  Po cca 3/4 roku vkládám aktuální foto ořešáku.
1. Dotaz, prosba: je dobré ke, stromku dát podpůrný kůl, zdá se že se kmen naklání k jedné straně?
2. Je možné udržet výšku stromku na cca 2 metry střihem? Bude tak nízký strom... celý příspěvek > |  | Prosba o určení stromku, 17.9.2022 Spch: ok, díky, udělám to a po čase (možná bude výsledek až příští rok) napíšu, jak to dopadlo...🙂 |  | Prosba o určení stromku, 17.9.2022 Díky za odpovědi. Ještě další dotaz, prosba:
Po týdnu se ty hnědočervené fleky na listech rozšířily a jsou i dalších listech. Jde tomu napadení nějak předejít? A co to vlastně je? Díky za případné odpovědi. |  | Prosba o určení stromku, 12.9.2022 Jj, díky, to bude ono. V tom samém místě jsem před dvěma lety vložil do země semena dřezovce a všude v okolí jsou jasany, tak jsem předpokládal buď dřezovec nebo jasan. Ořech je vzdálen cca 30 m. Asi veverka... |  | Prosba o určení stromku, 11.9.2022  Zrdravím čtenáře. Prosím o určení stromku na obrázku. Mohl by to být dřezovec trojtrnný, nebo možná jasan? Díky. |  | Pámelník - jak se ho zbavit, 29.4.2022 Díky za příspěvek, zvážím to...
Zároveň omluva čtenářům za chyby v úvodním dotazu (herbidid a soutava🙁). |  | Pámelník - jak se ho zbavit, 29.4.2022 Ne netu jsem našel postup, jak se zbavit pámelníku bílého:
Před zimou ořezat a částečně vykopat nadzemní část keře (spíše soustavy keříků pod zemí propojených). Na jaře, až vyraší nad zem stonky s listy, postřik listů herbididem.
Dotaz,... celý příspěvek > |  |
|  | Okrasná moruše?, 23.5.2018 Já vám rozumím, že přeroubování jde, to samozřejmě ano. Jenže tady moruše vymizely a nemáme roub. Ale máte dobrý nápad na více odrůd, takže asi zůstane a budeme hledat rouby. Nový stromek půjde kousek vedle, škoda, že zahrada není nafukovací.
... celý příspěvek > |  | Oranžové "mrchy", 23.5.2018 Dobrý večer,
prosím o pomoc s určením oranžových sviní, co máme na celeru, česneku, bramborách i v trávě na merlíku. Jsou to malí červíci s nožičkami, asi půl centimetru velcí, visí na listech v grancích, jak se s tím pomele tak jsou dost rychlí.... celý příspěvek > |  | Okrasná moruše?, 23.5.2018 Děkuji vám všem za reakce, byli jsme se podívat zahradnictví a asi vyhraje nový stromek. Já jsem se jako dítě moruší najedla dost, ta chuť je výborná. Manžel je nikdy nejedl, spousta lidí to vůbec nezná a v okolí jediná moruše byla pokácena snad před... celý příspěvek > |  | Okrasná moruše?, 20.5.2018 Dobrý den,
máme moruši pár let. Nejdříve ji měli na zahradě manželovi rodiče, ale protože neplodila, chtěli ji podřezat. Vždy odkvetla a pak nic. My jsme ji chtěli zachránit a proto jsme ji, ač už větší stromek, přesadili na naši zahradu. Stalo... celý příspěvek > |  | Letošní venkovní sázení rajčat a paprik, 6.5.2018 Dobrý den,
papriky máme v pařeništích od 22.4. Každý rok dávám sazenice na záhony o něco dříve, tak nějak o 7-10 dní. Loni nám zmrzlo všechno, 35 rajčat, okurky, cukety. papriky se vzpamatovaly. Včera jsem zbytek paprik a všechny rajčata... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|